keeper Публикувано Юни 16, 2006 Публикувано Юни 16, 2006 Гледам от доста време разни миди фут суичове и се удивлявам на цените им, сигурно има защо но 300 - 400 лева за педал........ бе множко е. Та разрових се и попаднах на ентусиасти които са творили такива неща, на пръв поглед изглежда малко сложно заради процесора който се слага - но за средно опитен човек (като мен) това не е заплаха. Линк1 Линк2 Това са едни от многото схеми които съм намерил, единственото скъпо нещо е процесора - между 35-50 лева, и трябва да се програмира което не е проблем. Чудя се дали някой се е борил с такова чудо. Дайте малко инфо по въпроса - предполагам доста хора ще се заитересуват. Цитирай
DreamTh Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 Първата схема я правих и не ми тръгна, може и при мен да е бил проблема само че за да се захваща човек с такова нещо си иска поне програматор и осцилоскоп. Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 Първата схема е позната из DIY форумите като "неработеща" 1 миди контролер не е само схема а и код за процесора. А кодът пък е 99% от всичко. Да не кажа 100% <_> ей тук има повече схеми и тн с миди http://www.ucapps.de/ Сега правя 1 миди контролер на Ювиги. В нас работи. дано и у тях да е ОК Цитирай
keeper Отговорено Юни 17, 2006 Автор Отговорено Юни 17, 2006 Сайта е много интересен но неоткрих това което търся. Целта ми е да си направя многофункционален миди педал с възможност да сменям предназначението му посредством ключета - и да го свържа в китарен ефект с миди вход/изход - тоест в едно положение Wahwah в друго Volume ....... и т.н. Цитирай
keeper Отговорено Юни 17, 2006 Автор Отговорено Юни 17, 2006 В няколкото схеми които намерих имаше код - просто нещата със схемата трябва да са проверени преди да хвърлиш 50-70 лева за изработка - направих си експеримент - свързах изхода на миди кииборда с входа на ефекта и се получи - по GM стандарта експрешън педала е на 27-ми канал. Абсолютно всичко може да се командва с подходящите миди команди. За моят процесор са от 07 до 46 канал. Интересното е че по GM миди стандарта експрешана е на 11-ти канал - предполагам че нарочно са изместени от стандартните команди. Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 В тази връзка, някой в състояние ли е да направи двупедален суич да си сменям банките на DigiTech GNX1? Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 В тази връзка, някой в състояние ли е да направи двупедален суич да си сменям банките на DigiTech GNX1? работя по въпроса на това, но чакам малко помощ от 1 приятел за писането на сорса на процесора Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 В тази връзка, някой в състояние ли е да направи двупедален суич да си сменям банките на DigiTech GNX1? работя по въпроса на това, но чакам малко помощ от 1 приятел за писането на сорса на процесора И кач пара ше дойде? Цитирай
keeper Отговорено Юни 25, 2006 Автор Отговорено Юни 25, 2006 Има ли развитие с контролера? - Може ли да споделите някой хубав сайт със схеми за миди контролери. Цитирай
appears Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 абе приятели да ви попитам за digitech GNX1 може ли да си нагласиш някакви бленди като номера или банки и с някои от педалите да си ги сменяш докато свириш ? щото гледам няма педал ъп/даун и такива .. но як процесор ми изглежда та да не може ? благодаря предварително Цитирай
Recommended Posts