Hristo Qnev Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Здравейте, аз съм съвсем нов във форума и ми трябва помощ. Та на кратко: трябва ми някаква програма или софтуер който да може да генерира някакви ритми ( по-точно 2/4 и 9/8) с възможност да се забързва темпото (но не е задължително). По принцип съм гайдар и това би ми помогнало много в моята практика. Компютъра ми е 1.6 процесор 2ГБ рам 256 видео (слаб е защото е стар лап топ който е доста удобен за участията по кръчмите) та за него и за това ми трябва подобен софтуер. Благодаря ви предварително! Поздрави Христо Янев! Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 25, 2012 Отговорено Март 25, 2012 Аз пък рекох, че някой умира... Цитирай
Hristo Qnev Отговорено Март 25, 2012 Автор Отговорено Март 25, 2012 Наистина, трябва ми за вторник вечер... Цитирай
misterj Отговорено Март 25, 2012 Отговорено Март 25, 2012 Почти всеки софт го може. Мисля, че Кюбейс е доста разпространен или старата версия на Лоджик за PC. Отиваш на такта за смяна на размер, сменяш, както и при темпото. Със сигурност има и доста видео файлове в Тюба с обяснение. Цитирай
Hristo Qnev Отговорено Март 26, 2012 Автор Отговорено Март 26, 2012 Благодаря, можеш ли да ми дадеш някой линк за сваляне...ще съм много благодарен... Цитирай
7thString Отговорено Март 26, 2012 Отговорено Март 26, 2012 Е аре де, напиши в гугъл каквото ти трябва и вълшебната думичка торент и си готов... обаче това е в случай, че можеш да си наредиш ритъма. А ти май търсиш дръм машина, което не е такова... Цитирай
мегатон Отговорено Април 8, 2012 Отговорено Април 8, 2012 Ako ще е нещо от типа на кийборд-аранжьорите/понеже споменаваш ритми,ако под това се разбира стилове/ то програмата Band-in-a-Box ще свърши работа, Ако ще се свири върху миди файл в случая Cakewalk 9 може да се ползва Цитирай
Recommended Posts