Beio Публикувано Януари 15, 2005 Публикувано Януари 15, 2005 Хрумна ми, че сега като има поле, в което всеки пише на какво свири, може да се направи и една статистика да се види дали наистина китаристите преобладават Цитирай
AXE Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 Автоматично няма да стане, ама ако ти се занимава може да ги преброиш :green: Цитирай
Beio Отговорено Януари 15, 2005 Автор Отговорено Януари 15, 2005 Мани майтапа, ама ако си нямам работа... АКО тръгна да го правя, как да го постна после? Имам предвид как да стане така, че да може да се обновява? Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Да се увеличи броя на възможните за използване символи!!! Не ми стигат доникъде тия 25 за нещата,на които свиря!!! Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Идеята е всеки да напише на какво наистина свири сериозно, а не да се лигавим, както май доста обичаме в този форум. Котки, мотки, тарамбуки и всякакви тъпотии, това не е свирене на музикален инструмент, а детинщини вече. Ай сиктир. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 абсолютно съм съгласен с виктор. също се наблюдава тенденцията на празния пост. явно доста от форумците се блазнят от определението давано за брой постове и пускат празни мнения (само с емоция или с "да, така е", "хахах" и др.). нямам нищо против офтопика, когато е пряко свързан с темата. ако темата е "с какви китарни ефекти свирите" няма лошо да се проведе вътрешна дискусия "добри ли са ефектите данелектро", но пък много ме дразни празна страница с емоции. аз съм с кабелен нет, ама представям си какво им е на хората с БТК докато заредят всички картинки. Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Добре - китарИ,пиано и пеене.По равно - какво да турна за отговор?!?Другите са по малко и не съм имала тях предвид.Явно на някого му се заяжда рано сутрин... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 ми тогава пиши мултиинструменталист и тва е то и аз свиря на пиано и пея(малко по задължение , но китарата си ми е основния инструмент и затва пиша нея. и аз се чудех какво да пиша - китара или китарИ ама викам то под китара си се подразбира и електрик, акустик, класик, 12 струнник... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Добре - китарИ,пиано и пеене.По равно - какво да турна за отговор?!?Другите са по малко и не съм имала тях предвид.Явно на някого му се заяжда рано сутрин... Абе не е заяждане - от тук всеки може да изкара, че свири на не-знам-колко-си-и-какви-си инструменти. Но Анкетата не е с цел да се покажем колко сме изключителни, нали тъй? :think: No offense! Иначе си те знаем, че свирваш на доста неща, ама дай да сме конструктивни! Айде наздраве! Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Снежке ... Вярваме, че свириш на тези инструменти, защо се цупиш ? Има наистина доста хора, които се пробват на много инструменти. Моя милост е такъв пример - първо посвирих няколко години на акордеон, после ме запалиха по китарата, после ми се присвири на пиано, после ме хванаха лудите и ходих на уроци по барабани. Само, че акордеон не съм виждал от няколко петилетки, от барабаните ми останаха само развинтени китки, а на пиано мога да изсвиря само началото на Fuer Elise Така че моята ориентация е основно китара (макар, че вчера си купих и една бас китара, но това е друга история). Не се трови, никой не те слага в тая графа, в която съм и аз Steve_Vai Всички сме изключителни и уникални бе :killyou: Как да не сме - има ли друго говедо като мене на тоя свят ? Пийс братя и сестри Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Steve_Vai Всички сме изключителни и уникални бе :killyou: Абсолютно вярно! Само дето темичката не е за "Мамо, дават ме по телевизията!" :green: Статистиката е важна, нал' тъй? Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Само дето темичката не е за "Мамо, дават ме по телевизията!" :green: Статистиката е важна, нал' тъй? Тъй я ... Цитирай
Recommended Posts