kamenscr Отговорено Март 19, 2012 Share Отговорено Март 19, 2012 Дървото е индийски кедър. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deadman_walking Отговорено Март 19, 2012 Автор Share Отговорено Март 19, 2012 Дървото е индийски кедър. .....по спецификация да ,ама то и адаптерите трябваше да са бридж и нек по спецификация. Това е шега. Сега сериозно, не ми пукак какви са били адаптерите, и без това използвах само бриджа. Определено звучеше кофти с нек адаптера. Пуснах темата , защото бях неприятно изненадан от това недомислие и съм 100% съгласен със 7thString Не е хубав този начин на мислене. Купувате(ме) си мляко, хляб и месо, а ядем лайна, щото имат долу горе същия вкус. Сега погледнах - в сайта ясно пише H и N по спецификация. Единственото спасение явно е като си купиш нещо, да го разкостиш на момента и да видиш до каква степен са си оставили ръцете вътре... Но ние българчетата сме свикнали да ни правят на маймуни. Другото което е , решава дадена фирма да прави боклуци. Еми че махни си поне логото оттам, че поне реномето, което си градил с години, да не си съсипваш. Купих си китарата, защото ми хареса грифа, пасна ми идеално на ръката. И бях наясно че ще и подменя цялата електроника по нея, защтото за тия пари е цяло чудо че тя има адаптери Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts