Strori Отговорено Юни 19, 2006 Автор Отговорено Юни 19, 2006 Ами виждал съм го този Хайман и наистина изглежда добре.И на пипане е добре.Интересно как ще е и на тестване.Айде като получиш инфо, драсни наистина нещо.А колко му искаха на кардана, че аз последно ходих за нещо друго и забравих да питам(между 200 и 300 разликата е 100 лъваА и така и не разбрах какво производство е, щото из интеренет за Heyman пише само за старата марка, която не съществува от 30-тина години.. Цитирай
tokijica Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 каде се намира тоя музикален магазин jam? Цитирай
Strori Отговорено Юни 20, 2006 Автор Отговорено Юни 20, 2006 Ами ако знаеш къде е централата на ВМРО на Пиротска.Влизаш в пресечката, тя е една малка уличка на края й в ляво има нещо като мини търговски център.Влизаш вътре и търсиш едно съвсем малко магазинче, с един едър чичко, който е е обградил с всякаква музикална апаратура Ако бъркам магазина с някой друг поправете ме, но мисля,че само там се продава въпросната марка... Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 А случайно някой да има идея каде се ремонтират стари вече пресички Цитирай
tokijica Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Ами виждал съм го този Хайман А и така и не разбрах какво производство е, маи е немска машина Цитирай
Katsko Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Ами ако знаеш къде е централата на ВМРО на Пиротска.Влизаш в пресечката, тя е една малка уличка на края й в ляво има нещо като мини търговски център.Влизаш вътре и търсиш едно съвсем малко магазинче, с един едър чичко, който е е обградил с всякаква музикална апаратура Ако бъркам магазина с някой друг поправете ме, но мисля,че само там се продава въпросната марка... вика се "при Капъша" иначе официално е музикален магазин"Джем" или нещо си... днес го видех тва хайман-става Цитирай
Mozart Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Не е точно така. Въпроса е барабаните за тебе хоби ли са... ей така да си чешеш просто крастата или са по-голямата част от живота ти (малко философия ) Аз съм решил, че с това ще се занимавам и нямам нужда от неща които утре ще ги хвърля. Майка ми разбира това и тя наистина много ми помогна за кардана. Но съм събирал всяко левче за него. С басиста даже ходихме да цепим дървата на хората за да изкараме по някой лев. За малко да си избия окото с едно кирливо дърво. Аз тогава и работех все още и от там ми падна някой лев. Но за два месеца в строителството можеш да си купиш кардана който си решил. Аз лично последно бачках на един строеж и си изкарах някой лев за новите чинели. Не вярвах, че е възможно да се съберат пари. И си казвам ... егати тъпака дето съм бил толкова години :wall: . До сега можех да съм въоръжен до зъби... Така, че не се отчайвай :wall: :wall: Е-В-А-Л-А Цитирай
tokijica Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 еи са го купих днеска хеимана изглежда доста добре наистина посвирих малко със него изглежда стабилен и надежден поне на пръв поглед но 6те видиме по натам кардана е холандски но се произвежда в китаи и струва 275 кинта Цитирай
Strori Отговорено Юни 23, 2006 Автор Отговорено Юни 23, 2006 Ами честита придобивка И мерси за инфото. Цитирай
Recommended Posts