ethno Публикувано Март 13, 2012 Share Публикувано Март 13, 2012 Здравейте, Решил съм, да се науча да свиря на пиано, но нямам торба с пари, затова претенцийте ми към свирката не са високи. Акустичното пиано не ме устройва, защото имам навика да свиря (на китара) до късно вечерта . Ще ми се да си взема дигитално пиано с 88 тежки клавиша. Разгледах насам-натам, прочетох няколко теми по форуми и се спрях на тези модели: Yamaha P-95, CASIO PX-130, CASIO CDP-100, KORG SP170. Моля, дайте ми съвет кое от тези да избера и защо. Ако имате по-добри предложения, споделете. Също така, добре ще е да ми кажете от къде да си го купя. Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr.John Отговорено Март 13, 2012 Share Отговорено Март 13, 2012 Здравейте, Решил съм, да се науча да свиря на пиано, но нямам торба с пари, затова претенцийте ми към свирката не са високи. Акустичното пиано не ме устройва, защото имам навика да свиря (на китара) до късно вечерта . Ще ми се да си взема дигитално пиано с 88 тежки клавиша. Разгледах насам-натам, прочетох няколко теми по форуми и се спрях на тези модели: Yamaha P-95, CASIO PX-130, CASIO CDP-100, KORG SP170. Моля, дайте ми съвет кое от тези да избера и защо. Ако имате по-добри предложения, споделете. Също така, добре ще е да ми кажете от къде да си го купя. Благодаря Наскоро си купих ORLA Stage Player - 88 кл. Hammer механик. Очарован съм от пианото за тази му цена. Фирмата е италианска и не много известна в BG. Продава ги GEMA MUSIC - София, изпраща с куриер - 790 лв. Ето и линкове в YouTube - Демо: Това е моето мнение , изборът е твой! Успех!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
teddyn1 Отговорено Март 14, 2012 Share Отговорено Март 14, 2012 Лично аз ще ти препоръчам акустично пиано втора ръка , ако нямаш много финанси по-добре да е руско, ако не немско. Няма по голямо удоволствие от акустичното пиано, тези дигитални пиана са готини но не могат да се сръвнят с това да докоснеш клавиши от слонова кост например. Знам няколко пиано магазина, но най добрите цени за втора ръка предлагат В-пиано. Другите си слагат някаква надценка и то голяма. Успех в избора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
klavi6a Отговорено Март 15, 2012 Share Отговорено Март 15, 2012 Имам едно немско пиано - което доста добро , естествено иска акордиране . взех го за себе си , но понеже ми е невъзможно качването му в къщи ,стои завито в наелон в гаража от 4-5 дена , ако проявяваш интерес , ми пиши на лични - цената е символична , понеже ми ппечи в момента да си паркирам колата ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts