MusicCenterIkonomov Публикувано Март 9, 2012 Публикувано Март 9, 2012 Скъпи приятели, след Вини Мур и Сони Емори, на 6.03 имахме огромната чест, наш гост да бъде и виртуозният Тони МакАлпайн ! Благодарим на всички, които споделиха с нас това незабравимо изживяване Снимки може да разгледате и свалите от нашата фейсбук страница : http://www.facebook....141629029269139 3 Цитирай
TONY Отговорено Март 9, 2012 Отговорено Март 9, 2012 И аз благодаря за предоставената възможност да се срещнем, снимаме и вземем автограф от този виртуозен мулти-инструменталист и гениален композитор. Сигурно имам към 100+ любими китариста. Но за да реша да си купя първата китара, "виновни" бяха Ингви, Тони МакАлпайн и Пако и един приятел Сами(който ме подтикна да купя китара). Просто бях силно впечатлен от горните трима( а и от Сами за онзи момент), а преди това слушах сериозно метъл банди 4-5 години, но не се бе появявало желание за китара. 1 Цитирай
Recommended Posts