Jump to content
Българският форум за музиканти

Онлайн магазини?


Recommended Posts

Някой може ли да ми каже адреса на някоя европейска версия на Musiciansfriend. Че имам достъп до една кредитна карта и сега мога да си поръчам разни томове бас барабани и такива работи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.musik-produktiv.de е едно от водещите немски места за пазаруване на мюзикални инструменти. Бил съм там и мога да доложа, че е внушително (по-голямо от Метро).
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 10 months later...

Изравям тая тема от дълбините на прахоляка с молба ако някой знае още европейски сайтове за онлайн пазаруване да ги сподели тука.Линковете дотук ги разгледах,но що се отнася до цените - http://www.music123.com/Percussion-d16.music-тук доставките са от Щатите(лошо),а тук http://www.musik-produktiv.de май са леко солени ,а и не намирам туй дето си търся:D

Предварително благодаря на всеки отзовал се и мисля ,че ако се напишат няколко адреса на сайтове с готини оферти,темата може да се забоде там горе в рубриката ВАЖНО.Тъй де -лутах се сума време докато я изровя къде беше,а немалко хора ходят по странство..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък найдох ей тува http://www.musik-service.de и ако не си намеря по-готини оферти ще изпробвам даденостите там,макар че немския не ми е силната страна и некой требе да ми преводи тука там<_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.