Overdrive Отговорено Юни 13, 2006 Отговорено Юни 13, 2006 а и за 3000 можеш да си земеш американски Fender или Gibson или як Ibanez Цитирай
preIbanez Отговорено Юни 13, 2006 Отговорено Юни 13, 2006 ...понеже съм учил анатомия в качеството си на студент по стоматология и доста съм висял в моргата тия китарки на мен ми приличат на труповете без ръце и без крака дето ни ги караха за упражненията...наистина ми изглеждат осакатени... :killyou: ...никога не бих си взел нещо подобно...една китара трябва да вдъхновява преди всичко като съвкупност от звучене, удобство и външен вид...ама ако на някои му харесва...що пък не...за всеки влак си има пътници... Цитирай
wolfgang Отговорено Юни 14, 2006 Отговорено Юни 14, 2006 На мен пък това ми прилича повече на бъркалка за домашна лютеница, от колкото на китара и на мене. баси дъскътъ (конкретно тоя модел) много ви разбира главата - аз имам такава Steinberger GT Pro - не виждам къде ще намерите бидон с лютеница, за да разбърквате! като за цената си е ехтра китарката и определено ми е кеф да свиря на нея то бива плюене, ма поне да бяхте пипвали такава томахавка и след това! Цитирай
LOE Отговорено Юни 14, 2006 Отговорено Юни 14, 2006 Никой не е казал че китарите са лоши - просто са грозни... Мен и фендерите са ми грозни ако става въпрос Цитирай
Telerig Отговорено Юни 14, 2006 Отговорено Юни 14, 2006 На концерта на Yes преди няколко години в София Стив Хоу свири с такава китара, китариста на Level 42, също ги използва много... и на мен видът им не ме кефи особено, но явно има за какво да ги използват музиканти от такъв клас.... Цитирай
Recommended Posts