South Central Публикувано Февруари 29, 2012 Публикувано Февруари 29, 2012 Здравейте! Много се извинявам ако има други такива теми,просто не намерих това което ми трябва.. Имам от много време Акустична китара до сега само си седеше,но от скоро проявих интерес да се науча да свиря. 5-та струна се скъса не знам дали не съм я пренатегнал или е от старост,та въпроса ми е доста глупав,но не съм вещ в тези неща.Струната е някаква нижка и вътре има някакво влакно и питам това найлонова ли е?Много се извинявам за глупавият въпрос. главата ми е същатата като на тази китара. Цитирай
Mairomaster Отговорено Февруари 29, 2012 Отговорено Февруари 29, 2012 Виж първа-втора струна (най-тънките), ако са пластмасови, значи е пластмасов комплекта. Защото другия вариант е да са метални, но разликата е очевидна. Цитирай
South Central Отговорено Март 1, 2012 Автор Отговорено Март 1, 2012 (Редактирано) Да сега видях,пластмасови са,благодаря ти.Можеш ли да ми кажеш и нещо за размера,какъв да купя кои са най-добре. Редактирано Март 1, 2012 от South Central Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 1, 2012 Отговорено Март 1, 2012 За размер немога да ти кажа, понеже не съм се занимавал с класически китари. Но мога да те посъветвам да отидеш с китарата до някой китарен магазин, там ще ти дадът съвет какви струни е добре да се сложат, че и за без пари/срещу символична сума ще ти ги сменят. Цитирай
badValue Отговорено Март 1, 2012 Отговорено Март 1, 2012 не са на размер ... а на "tension" ... вземи "normal tension" Цитирай
Recommended Posts