tzolov Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 Не е 3С Схемата на Сашо пък е с мос и полеви транзистор та едва ли ще е проблем работната точка )) бтв, какво е "биполярен" ????? В книгата си Симо Лазаров беше написал "нека не разчитаме че всяка грешка в схемата води до ефект в звученето" Оспамихем темата и вече е за "общи приказки" но поне аз очаквам ДиеМитко да ни зарадва с работещото си ОД1 ... Цитирай
hand_of_doom Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 Какво е биполярен?!? След като говоря за схема общ емитер? При MOSFET и JFET на това му викат сорс. А биполярен викат на този, който не е с P или N канал, а който е PNP или NPN. 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 ...какво е "биполярен" ????? ...Bipolar transistors are so named because they conduct by using both majority and minority carriers. The bipolar junction transistor (BJT), the first type of transistor to be mass-produced, is a.... Схемата на Сашо пък е с мос и полеви транзистор та едва ли ще е проблем работната точка )) Демек това ще е най-малкия проблем... аз очаквам ДиеМитко да ни зарадва с работещото си ОД1 ... Блаженни СМЕ вярващите... Вярно, че цялата тема вече си е за "бисерите", ама няма да е единствената, я! И пак е по-добра от теми в други форуми, където изобщо няма контрапункт на простотията... (Да ме извинят броещите се на пръстите на едната ръка свестни хора в тези форуми!) 2 Цитирай
Recommended Posts