dickens Публикувано Февруари 22, 2012 Публикувано Февруари 22, 2012 Едно кавърче записах, реших да споделя JH -600, Line 6 Toneport GX (най-малкото)... малко мазало стана ама... http://www.youtube.com/watch?v=llK8J4dIg2A&feature=youtu.be 2 Цитирай
Yves Отговорено Февруари 22, 2012 Отговорено Февруари 22, 2012 Найс И между другото да вметна, ако не си пробвал, 85 на бриджа Сигурно с елшова китара ще е още по-добър ефектът. Цитирай
iliev.p Отговорено Февруари 22, 2012 Отговорено Февруари 22, 2012 Якоооо !!! Много ми е интересно да чуя нещо твое авторско...... Цитирай
dickens Отговорено Февруари 22, 2012 Автор Отговорено Февруари 22, 2012 Yves –> Да ги разменя викаш, така ли? iliev.p –> Долу в подписа ми има цял албум за теглене Цитирай
Yves Отговорено Февруари 22, 2012 Отговорено Февруари 22, 2012 (Редактирано) Според мен да. Аз го направих преди ден-два и много ми харесва. 85 звучи по-пълно и не толкова остро, което предполагам ще е супер /а и съм чел такива мнения/ за JH-600, която е от елша ако не се лъжа От друга страна 85 поне на лес пол при мен беше прекалено басов на нека, докато 81 там е Много ме кефят тия quick connect кабели, завъртях 3 адаптера измежду 2 китари за 15 минути Между другото POD Farm-а ли използваш за звуците? Имаш ли проблеми с пукане от латенция? Редактирано Февруари 22, 2012 от Yves Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Февруари 23, 2012 Отговорено Февруари 23, 2012 Всеки път ми става драго, като чуя кавър на любимата ми песен на Джудас. Цитирай
dickens Отговорено Февруари 23, 2012 Автор Отговорено Февруари 23, 2012 (Редактирано) Между другото POD Farm-а ли използваш за звуците? Имаш ли проблеми с пукане от латенция? Ползвам POD Farm-а. При него ми харесва, че можеш да записваш чист сигнал, но да свириш с ефект Gear Box-а нямаше тази възможност. Но това тук си е с готов пресет, пуснах първия JP който открих и той се оказа не чак толкова лош Нямам никакви проблеми от хардуерно естество, но и машината ми е сериозна. Lord Shredulous -> ...че и с твоята китара ако не ме лъже паметта Редактирано Февруари 23, 2012 от dickens 1 Цитирай
Recommended Posts