ultramega Отговорено Февруари 16, 2012 Отговорено Февруари 16, 2012 Според мен ставаше въпрос , че ако човек има желание , намира и начин http://www.youtube.com/watch?v=xCFXeChXfcI Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 17, 2012 Отговорено Февруари 17, 2012 Навремето много се радвах на един мой познат, който с една електрическа Кремона, която беше малко по-зле от тази метла, караше хората в едно кръчме в Банишора да стават на крака. Свиреше като змей Яворчо. Един ден си купи Епифонче и стана чудо. Свиреше все толкова добре, но звукът беше по-добър. Лошата китара(респективно апаратура) предполага по-калпав звук, не по-лош музикант. С изранени пръсти сме дрънчали по градинките с кухарки с 2см. екшън. Еееех, да имаше по една такава метла тогава. Изводът за мен от първоначалното клипче е, че Blackouts и на метла не ми харесват. А като за завършек Коко ме доуби с този амп, който определено ме изкефи на макс. П.П. Сега очаквам да се появи тема в раздел Китара - Издялках метлата на майка ми, която ме преби, но не ми пука! Каква апаратура да си купя, че да звуча като пича от клипчето? Аз отивам да донарежа вратата на гардероба, че си правя кларинет от нея. 4 Цитирай
Recommended Posts