Jump to content
Българският форум за музиканти

Мнение за китара - Epiphone Les Paul Special II


Badass

Recommended Posts

Здравейте колеги.Аз съм новак във тази област за това реших да ви попитам вас какво ви е мнението за тази китара.Четох ,че е хубава бюджетна китара за начинаещи ,но искам и да чуя вашето мнение по темата ,от някой свирил на нея.

Смятам да си закупувам първата китара и все още не съм решил каква точно искам ,само съм решил ,че ще бъде електрическа ("по-лесни" били за свирене и цените им са по достъпни)

Та въпросът ми е струва ли си да дам 250 лева за такава китара (2 ръка отлично състояние) или е по-добре да събера някакъв лев отгоре и да си взема нещо по-хубаво (примерно Ямаха пасифика) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човек, тоя Епифон толкова струва нов...даже по-малко.

 

За 250 кинта от форума има по-читави китари от тази. Ако те интересува лично моето мнение на НЕспециалист можеш да ми драснеш ЛС - за да не стават спорове чие предложение е по-добро и да пълним темата с глупости, които и може би ще бъдат изтрити така или иначе :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имах подобна тема през декември, лошото беше, че в града ми я нямаше за да я порбвам. Един ден отидох са си взема струни и случайно забелязах, че я има. Седнах пробвах, много удобна ми беше и веднага я взех. Сега съм много доволен, във всяко отношение според мен е по-добра от Squier Strat. Та искам да кажа, ако китарата я има в някой от магазините върви, виж я и сам си прецени. Ако си от Русе и я няма, може да погледнеш моята.

И 250лв за такава китара на старо са много. Нова струва 300.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://forum.muzikan...oaa-eeoadhenoe/

 

A има ли смисъл да погледнеш тази тема? :)

Според мен няма смисъл да чета теми от 2006 година !

 

На другите благодаря за мненията ,да и аз след като публикувах темата я намерих новичка за 300 лева

Търсенето ми е сведено до 2 3 типа китари и те са Ибанец 30Х (мисля ,че беше) , Ямаха Пасифика , и Този епифоун и мился ,че той ще е крайният ми избор тъй като е малко по евтин и със спестените пари мога да си взема я някоя кубе , усилвател и прочие ... :)

Благодаря ви за съветите и мненията ви :)

 

П.С. Още веднъж ще повторя ,че не търся из търсачките на форума тъй като повечето теми (промерно каква китара да си избера и други съвети)са със доста задна дата която не ми се струва актуална вече ,вярно е ,че някой неща и до ден днешен са си така ,но вече сме 2012 година и има доста нови неща които трябва да се разяснят на хората ,вместо да ги смъмрим за това ,че са неуки ,тъпи и да ползват гугъл ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2006?Темата си е от 2011,пък и китарите за 200-300 лева и ся са си така.Та вземи си няква китарка,свири и така :):offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една тема от руски форум, обзор на Epiphone Les Paul Special II . Има доста за четене http://forum.guitarplayer.ru/index.php?topic=110947.0 Пак ревю в http://www.ultimate-guitar.com/reviews/electric_guitars/epiphone/les_paul_special_2/index.html Ще ти се отвори четене, пък и съм сигурен, че ще си отговориш на голяма част от въпросите. И успех с покупката! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.