thrawn Отговорено Февруари 15, 2012 Автор Отговорено Февруари 15, 2012 (Редактирано) @rockfire, Хах Израдва ме! Ама как не спомена дините... Щом толкова те интересува, родом съм от Любимец, завърших математическа в Хасково, сега съм студент в София... story of my life Акаунтът ми е от когато учих в Хасково, а тогава през седмицата бях на общежитие в Хасково(почивните дни в Любимец) и в младежкия дом свирих в група, наречена Black Horizon(беше готино ;D, тепърва се учих да свиря), та затова съм отбелязал Любимец/Хасково... От доста време не съм в група, но си посвирвах в къщи, а сега в София с един приятел сме решили да си наемем репетиционна и да свирим... Ей тъй, да ни е хубаво. Ако намерим и още хора ще е чудно, но всичко с времето си. Та ще си домъкна китарата у Софията и реших да си сменя кубето с малко по-сериозна апаратура и от тук вече си чети първия пост... За момента не мога да ти дам видео, не познавам съфорумници, не съм много активен във форума, за това приеми "твърденията" ми на доверие... P.S: Защо реши, че съм анонимен? Какво лошо намери в това човек да е любезен, че трябваше да иронизираш? Все тая, хейт да има (: Нищо, че си измиваме ръцете накрая. -------------------------------------------------------------- Благодаря на останалите! Изградих си мнение. Ще се насоча към лампово комбо на първо време и след това ще му мисля за процесор или камиончета. Поздрави, Христо Владев. Редактирано Февруари 15, 2012 от thrawn Цитирай
rockfire Отговорено Февруари 17, 2012 Отговорено Февруари 17, 2012 Мледеж,нищо лично няма в поста ми ако си наясно със ситуацията у форума ! Определено не си ,щом си толкова учуден! А дали си анонимен можеш сам да си отговориш... Цитирай
Recommended Posts