niki_koev Публикувано Февруари 13, 2012 Публикувано Февруари 13, 2012 Здравейте, Колеги Нов съм във форума, но това не ми пречи с интерес да следя предложенията и нововъведенията, които правите. В тази връзка имам следния въпрос-може ли на синтезатор без ПИЧ Бенд да се монтира такъв, вероятно с някакъв преходник или нещо подобно? Синтезаторът ми е Ямаха ПСР-330 с МИДИ. Въпросът ми е провокиран от тема, която скоро прегледах във форума, относно монтирането на ЮСБ устройство, ако синтезаторът има МИДИ. По тази тема предложението беше да се ползва преходник. По моя въпрос продават ли се отделно Пич Бенд-ове и може ли да се ползва преходник, за да се върже към синтезатора? Предварително благодаря! Поздрави, Ники Цитирай
niki_koev Отговорено Февруари 26, 2012 Автор Отговорено Февруари 26, 2012 Здравейте, не мога да повярвам, че има толкова хора, които нямат мнение или не искат да дадат такова Поздрави, Н.К. Цитирай
BASHMAISTORA Отговорено Март 14, 2012 Отговорено Март 14, 2012 (Редактирано) Здравей, принципно е възможно това да стане. Ако искаш да имаш такава екстра само на миди каналите които излизат от клавира е лесно, обаче ако искаш да си управляваш самия клавир....там ще е малко по трудно-казвам това защото не съм запознат с тоя модел. Иначе първи вариант се реализира доста лесно, в момента аз съм го направил точно по този начин- миди клавиатура- въпросното устройство което е 6 аналога и 6 on\off и от там във компа. като аналоговите са: 1-volume 2-modulation 3-portamento time 4-balance 5-Pan 6-PITCH BEND и on\off са: 1-sustain 2-sostenuto 3-soft 4-legato 5-hold 6-portamento Редактирано Март 14, 2012 от BASHMAISTORA Цитирай
Recommended Posts