Jump to content
Българският форум за музиканти

niki_koev

newbies
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by niki_koev

 1. Благодаря за бързия отговор! Довечера пак ще пробвам
 2. Форматирах, но с фърмуера не мога да се справя. Вярвам, че все някой го е правил и може да даде съвет ?
 3. Колеги, изпитвам сериозни затруднения с форматиране на разширителната карта, която взех от thomann- един път я форматирах случайно, но след това с комбинации от клавиши, запис на библиотеки, рестартиране и много мерак, отново върнах настройките и не е форматиран ? Също така не успявам да ъпгрейдна фърмуера/софтуера- просто не зная как!? Гледах клипчета в Ютюб, четох инструкции и не разбрах дали се ъпдейта с флашка или с кабел?! Какви комбинации от клавиши се използват? Честно да Ви кажа започвам да съжалявам, че си взех Ямаха, а не Корг-там менюто е по-френдли. Ямахата поне за сега, докато не съм разучил менюто, ми се вижда ненужно сложна-дълбоко и сложно меню за функции, които трябва да бъдат лесно достъпни. Моля помагайте! ?
 4. Много благодаря, колега! За Cubase elements не бях сигурен дали е цяла програма или само някакви елементи Сега, като казваш, че върши работа, може и да я пробвам. Иначе за другото видях в Ютюб, че има разни комбинации от клавиши, както е за връщане към първоначалните настройки. Когато се дава ново име на даден инструмент например, как става да се намери стария инструмент? Може ли някъде да има скрити библиотеки със звуци и ритми и аз да не мога да ги отворя, защото не зная къде са ???, тъй като все още разучавам менюто и търся звуците и барабаните само през менюто, където са разделени на категории-пиано, орган и др., а вероятно има и по-лесен начин. Гледах скоро едни файлове и ми се струва, че това което виждам, като библиотека не е всичко, но не зная как да извикам останалите, ако са скрити да се покажат ?
 5. Здравейте, Проверих и писах във форума, но така и не намерих отговори как да актуализирам софтуера/фърмуера на yamaha moxf, след като съм свалил файла на флашка-какви са стъпките, има ли някаква комбинация от клавиши, както е при връщане до фабричните настройки. Относно софтуера Cubase, тъй като ми бяха дали код за достъп при закупуване на клавира, но имах проблем с лаптопа и след това, когато сменихме лаптопа, кодът вече беше изтекъл, някой може ли да сподели как мога да ползвам Cubase-свалил съм го, но не ми дава да ползвам лицензираната версия, а все пак с клавира върви и този софтуер. Ще съм благодарен за всеки отговор. Форумът е доста полезен за хора, като мен, които макар и вече само като хоби, имат желание да развият уменията си в областта на използваните софтуери за клавир
 6. Здравейте, Знаете ли от къде мога да изтегля софтуер за Worlde Easypad 12. Ето и линк към същата джаджа
 7. Здравейте, Колеги Нов съм във форума, но това не ми пречи с интерес да следя предложенията и нововъведенията, които правите. В тази връзка имам следния въпрос-може ли на синтезатор без ПИЧ Бенд да се монтира такъв, вероятно с някакъв преходник или нещо подобно? Синтезаторът ми е Ямаха ПСР-330 с МИДИ. Въпросът ми е провокиран от тема, която скоро прегледах във форума, относно монтирането на ЮСБ устройство, ако синтезаторът има МИДИ. По тази тема предложението беше да се ползва преходник. По моя въпрос продават ли се отделно Пич Бенд-ове и може ли да се ползва преходник, за да се върже към синтезатора? Предварително благодаря! Поздрави, Ники
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.