pioneer 306c Отговорено Февруари 20, 2012 Отговорено Февруари 20, 2012 Ама защо ти е въобще чертеж - намери някоя хубава фронтална по-голяма снимка и си я мащабирай - вкарай я примерно в adobe illustrator и я увеличавай докато разтоянието от нъта до бриджа стане 64,77см (ако скалата е 25 инча) и си я зазпечатай. И ако тази снимка има съсвсем лек ъгъл всичките размери отиват по дяволите. Цитирай
pioneer 306c Отговорено Февруари 20, 2012 Отговорено Февруари 20, 2012 (Редактирано) Здравейте, дойде ми идеята да си направя сам китара но така и не мога да намеря нормален чертеж за тази която искам да направя, а именно ESP Explorer (EET FUK). Много ще ви бъда благодарен ако ударите едно рамо в търсенето на този чертеж, трябва ми да знам и ъглите и дължината на всеки край... Изпратил съм ти на лично чертеж на експлоръра Май нищо не съм пратил. Ето го тук Редактирано Февруари 20, 2012 от pioneer 306c Цитирай
rocker_vn Отговорено Февруари 20, 2012 Отговорено Февруари 20, 2012 тоя вид на главата не ми допада на мен, предпочитам онези с едноредовите ключове дето приличат на джаксън но не така ръбати Цитирай
pioneer 306c Отговорено Февруари 20, 2012 Отговорено Февруари 20, 2012 Конкретно на тялото съм дал чертеж, за главата ще потърся нейде из архива Цитирай
Valeri_pj Отговорено Февруари 20, 2012 Отговорено Февруари 20, 2012 Този чертеж едва ли е точен ако е в този вариант с Tune-O-Matic bridge,освен ако не вкопаваш бриджа.В противен случей трябва да има ъгъл между грифа и тялото.Ако слагаш флойд е друг въпрос.Тогава става и няма ъгъл.С две думи преди да почнеш помисли преди да режеш. Цитирай
deadman_walking Отговорено Февруари 20, 2012 Отговорено Февруари 20, 2012 (Редактирано) Като написах в първият си пост в темата : това е чертежа: http://www.guitarbui...om/?page_id=196 . Файла е explorer 13 pub. Тук главате е по близо до това което търси момчето. Проблема е че трябва да имате инсталирана SolidWorks eDrawings програма за да да отвори чертежа. Готиното в случая е , че може да прибавяте и махате елементи от китарата и да обърнете главата нагоре и т.н. : Искам да попитам автора на темата , докъде е стигнал. Имам две пърчета орех и се чудя къде да ги занеса , да ми ги изрежат по чертежа на gibson explorer. Редактирано Февруари 20, 2012 от deadman_walking Цитирай
Recommended Posts