Mozart Публикувано Юни 6, 2006 Публикувано Юни 6, 2006 (Редактирано) Началото: Подариха ми пластмасова китара с четири еднакви струни(рибарска корда),а аз съм свирил(буфо синхрон естествено) качен на един бюфет.И това в достатъчно ранна възраст, за да не го помня. После(тва вече го помня) си подреждах две табуретки като томове и тропах с ръце(откъде да знам че трябват палки След това пак минах на китара като изкрънках една електрическа Кремона от първия татко Да ама китарата се оказа не толкова интересна за мен и някъде първата половина на 90-те си купих първите барабани от един мошеник познат тук като Steff. Касата беше сгънат фазер с залепено не просто тиксо вместо кожа,а тиксо което беше заготовка за батерии "Никопол" от волт и половина. имаш и два тома от PVC тръби със същите "кожи".Барабанчето беше истинско амати метално 15 инча След това се опитах да вляза в музикално у-ще,ама 4-ката по математика ме спаси(не ме бийте :violin: ) След дълги години само образоване в мазето дойде и първата група:Overdose в която влязох изсвирвайки smells like teen spirit. Групата се провали само с един концерт,не помня защо! Пубертетът Първата ученическа група.Взехме училищните инструменти,и намправихме група W.A.M. .Което са инициалите на познайте кой тогава бях решил,че ще ставам звезда и свирих на китара и пеех :violin: Пост пубертетът Първата ми истинска група с истински музиканти Iah.Аз бях най-младият,първоначално бях басист,но в последствие със steff се разменихме(щото той вече беше завършен басист,а аз бях завършено нищо)и аз седнах зад барабаните След това групата разпадна и дойде време за.... Казармата: е там вече маматасиее*ало.Джасахме караул през ден,а в почивките репетирахме.Там се запознах с доста сериозни музиканти,Владо(барабанист в Ренегат в момента),Дидо Ефтимов(Ел нинио го познава доколкото ми се мярна в няква снимка)и там поради временни липси на кадри свирех ту на китара,ту на бас,ту на барабани въобще манжа з грозде! След военно"ми ся ко ш праа" Е това ми е любимият период: Ставане:11-12 или както дойде часА Свирене на шапка:1-2 или както дойде чАса Бира с приятели и купони:Останалото време Ама и това свърши.Трябваше(не знам защо)да стана сериозен човек Тръгнах на работа(Голяма грешка) Посвирих с едни хора Saltriver 3 години и половина по-късно(преди няколко месеца) осъзнах,че да си музикант и да ходиш на някаква друга работа означава полу-музикант който полу-ходи на някаква работа. Наши дни: Напуснах Солената река, Напускам работа след броени дни и ще видим какво ще стане. Нямам още ясна идея, но ще е свързано със свирене, музициране композиране,миксиране,пасиране и н*сиране :wall: Ко-ши-ям е японски император с които ще се разберем някак Любими артисти: Radiohead,King Crimson(и почти всички производни) The Beatles,Bjork,The Police,Alice in Chains,Peter Gabriel,Mike Patton,David Bowie, от бг Уикеда,П.И.Ф,Стенли и още мноого ама ме домързя вече Това е накратко П.С. Ако някои е имал нерви да прочете този пост,едно голямо ЕВАЛА :hello: Редактирано Юни 6, 2006 от Mozart Цитирай
don_pepinio Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Много интересна история,която доста прилича на моята... :think: Повечето тук сме "полу"музиканти по една или друга причина! Така стоят нещата за съжаление в България и трудно човек може да се издържа само със свирене! Добре дошъл все пак и евала за доброто представяне!!! :hello: Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Хаха, яко Успех от тук нататък. Ъпдейтвай се . Добре дошъл дето се вика . Цитирай
Yiwigi Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Добре дошъл и от мен... Представянето ти е много интересно Само успехи ти желая занапред :hello: Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Привет и от поредния полу-музикант, но ако не работя няма чинели Цитирай
Mozart Отговорено Юни 8, 2006 Автор Отговорено Юни 8, 2006 Благодаря дружина Понеже няма кой,ще си пожелая много прятен и полезен престой във форума,а той досега ми е доста полезен(Yamaha stage custom ) и приятен разбира се :inlove: п.с. Напоследък разглеждам форума преди мейловете, което е ясна посока :twisted: Цитирай
rockstar666 Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 Хайде добра среща и тук! Пропуснал си в представянето си краткият ни престои във Фанагория,но все пак добро инфо! Крайно време беше да се появиш във форума! Добре дошъл!!! Цитирай
Mozart Отговорено Август 15, 2006 Автор Отговорено Август 15, 2006 Ъпдейт: Отскоро свиря в тази група: Група Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 Честито...много кефи тази група още от преди Цитирай
maegril Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 Човек ти къртиш!!!! Истинси пример за желанието и упоритостта на българския музикант но и за неговата недооцененост от останалата част от народа!!! Успех!!! Дано с това с което се захванеш да имаш просперитет!!!! Цитирай
DaInsane Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 Ха здрасти и от мене! P.S. Т'ва с тиксо-кожите звучи познато. Като малък и аз си мислех да ставам барабанджия. Добре, че се отказах на време Цитирай
CorvusCorax Отговорено Август 16, 2006 Отговорено Август 16, 2006 Хейче! Добре дошъл и от мен! Между другото ставам фен на МИКРОФОН. Успехи на теб и на групата, правите нещо наистина качествено! Цитирай
Recommended Posts