fReErUn_BoY Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 (Редактирано) Здравейте, Ще се радвам да чуя Вашите мнения! Като цяло не се ограничавам от към стилове. SoundCloud - Тук качвам демо инструментали (предимно Hiphop и R&B/Pop) Soundcloud #2 - тук качвам най-вече финалните "продукции" ReverbNation - и тук също. Ако нещо ви хареса пишете! e-mail: freerun_boy@abv.bg Страницата ми във Facebook Редактирано Февруари 6, 2012 от fReErUn_BoY Цитирай
vane Отговорено Февруари 9, 2012 Отговорено Февруари 9, 2012 Имаш доста разностилни идеи, което е супер. Като цяло нещата, които си правил за себе си ме кефят повече Особено първото парче "Меланхолик" много радва, въпреки че записът е старичък и не е върха Успех Цитирай
ascendendo Отговорено Февруари 9, 2012 Отговорено Февруари 9, 2012 Харесват ми, звучат ми добре и завършено! Не знам критериите за оценка на елктронна музика, но мисля, че щом звучи добре и ме кара да се чувствам приятно - това е достатъчно! Успех! Цитирай
fReErUn_BoY Отговорено Март 1, 2012 Автор Отговорено Март 1, 2012 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! Нещо НОВО от мен, надявам се да ви хареса.. (Free Download) http://soundcloud.com/prodbyfb/whitney - Whitney Houston - I wanna dance with somebody (Viktr "FB" Unofficial Remix) Цитирай
Recommended Posts