bad_metal Публикувано Юни 6, 2006 Публикувано Юни 6, 2006 Значи имам XV-amp digital processor,предполагам всички знаете за какво става въпрос.Та преди 6 месеца нещо му стана и престана да му бачка педала и повече от половината пресети изчезнаха и нищо не се чуваше като си на тях..Та тогава беше в гаранция и го занесох в сервиза на Динакорд и пича ми каза че просто от време на време тея машинки им забивал; софтуера и трябвало да се рестартират..Та той го рестартна и сичко си стана ОК ...Е да ама сега ми се случи същото нещо и не знам как да го рестартна..Моля ако някой знае да каже..хиляди благодарности.. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Изключваш го . Задържаш бутоните D и E и включваш кабела за захранването . На екрана трябва да се покаже CL . Тогава отпускаш D и Е , и натискаш двете стрелки заедно . Това е . Така ще ти се изртрият пресетите и ще ти се ресетнат настройките . Цитирай
bad_metal Отговорено Юни 6, 2006 Автор Отговорено Юни 6, 2006 Ее мерси много пресетите се върнаха ,но педала пак не работи .Като го пипна сувсем леко и усилва докрай... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Като четох Manual-a : Пробвай да задържиш Tap и Store докато го включваш . Така може и да стане . Изобщо не обърнах внимание , че е за Х-вамп . Аз ти казах за В-амп2 . Пробвай с ТАП и Стор , може и да стане . Цитирай
bad_metal Отговорено Юни 6, 2006 Автор Отговорено Юни 6, 2006 Мне не става мамка му..Май ще трябва да го нося на сервиз..мерси все пак за отделеното време... Цитирай
Recommended Posts