karatistat3 Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 (Редактирано) влад,не мисля че ще намериш твор4ество при мастило Редактирано Юни 18, 2006 от karatistat3 Цитирай
fragile Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 аз за "Мастило" съм чувал че и друг път са го правили този номер... тръгнали да сменят някой от музикантите /защото се изпокарали/ и казали на човека който ще го замести да извади 100-тина кавара за една седмица... пича бачкал професионално и извадил всички неща както си е реда... и кат им се обадил те му казали ами съжалявам братче ама ние се сдобрихме така че оди се пери... Да са живи и здрави... Цитирай
enuffZnuff Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 (Редактирано) хайде поне си обогатил личнния репертоар и следващия път като те викне някоя банда ти ще си можеш и мен колко пъти са ме лъгали разни банди да вадя песните им, пък после се оказва че я стария барабанист им се върнал, я взели по добър дреме ти, не все вцепенявай толкова ъой бог ще ги накаже ))))) Редактирано Септември 17, 2006 от enuffZnuff Цитирай
Vlad Отговорено Септември 18, 2006 Автор Отговорено Септември 18, 2006 Репертоарът ми е доста богат и включва различни стилове, както и инструменти. Става въпрос за работа на професионално ниво, на което смятам, че подобно отношение е недопустимо. Съвета да се примиряваме с всяко Ако не е удачен... Цитирай
Recommended Posts