don_pepinio Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Тедо к'во да ти кажа... :band1: ...аз съм ти го казвал вече!!! Хайде оздравявай по бързо и ще гледам и аз да дойда утре да те навестя!!! Цитирай
Eeyore Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 (Редактирано) Тедо, евала ти сторвам!!! Мноо мъ кефиш... Познаваме се от толкоз отдавна, а аз за съжаление не съм могъл да те гледам... Обещавам ти да се поправя!!! Пожелавам ти все така път нагоре и напред!!! Редактирано Юни 5, 2006 от Eeyore Цитирай
tocata Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 (Редактирано) Много ми хареса парчето, впечатли ме лекотата и мисълта във свиренето ти .. браво и успех бтв .... и това е че нека си не кърти а свири прекрасно!!!!! Редактирано Юни 5, 2006 от tocata Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Звукът съм си го правил вкъщи.На компа, а иначе ще има и студиен варянт, който се прави в момента.Да от класа на Венко Поромански сам, но не свиря с Free style преди свирех Awake.Но вече свиря само и единствено с N.I.E.Радвам се че ви харесва. Ооооо Голям.... :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
Katsko Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 теодошко,тва на 9ти го изпуснах щото тогава свирех и се разкайвам за пропуска,ма съм ти слушал записа :band1: Цитирай
вибрация Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Ами клавириста що не се виждаше?! Иначе барабните бяха прекрасно озвучени за такава дупка като Шипката! Зависи от озвучаването! Мястото си е място... Мазе, таван, клуб, студио, все помещение! Бая апаратурка е нахакана! Много добре сте се справили. Само едно си мисля. Това не е импровизация, а си е парче нали. Щото много репетирано си изглежда. Направо заучено. Ако пък е импровизация... мамата си джаса! Цитирай
teodo6ko Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Естествено, че не е импровизация ! Отне ни доста време да го направим!Както и труд да го измислим . Иначе ме има само мен защото всащност снимахме DVD и това е недообработен матерял само от камерата която снимаше мен.Иначе ако ви харесва музиката чуйте още от нашият сайт, който е: www.nie-band.com Цитирай
вибрация Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Посетих сайта. Направо сте си група, ама що така не съм чувал нищо за вас, а я какви добри записи, снимки, сайта е на ниво. Къде записвате, излизате ли на свирене по клубове, концерти?! Много рок-музика! Браво! Цитирай
teodo6ko Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Общо взето не свирим никъде .................. готвим се за чужбина!!!!!:-) скоро си довършихме албума.Записите са правени в M&S studio............... а снимките в един мезонет... хахахахаха.Радвам се, че ти харесва.Скоро ......... до месец два ще свирим, и ще го обявя в форума.Да дойдеш!!!:-) Цитирай
вибрация Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Стига ве! Стига с тия гурбети! С музикално образование ли сте!? Щото половината от хората дето познавам от Академията отиват по кораби и хотели на север. При вас как е и кво е тва за чужбина! като група или поотделно?! Цитирай
teodo6ko Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Какви хора познаваш бре човек!!!! Никакви кораби!!!! Само аз съм с музикално образование от групата!!! Ще опитаме да свирим авторска музика по света!!! Какво толкова странно намираш в това ??? Цитирай
Kometo Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Добро си ни е барабанистчето. Малко неудобно за пренасяне в кола обаче. Цитирай
Recommended Posts