DeathZone Публикувано Януари 13, 2005 Публикувано Януари 13, 2005 В тва парче свирим аз , Делян и Налбантов!!!Имахме голямо желание да направим нещо заедно и ето направихме , надявам се тва да е само началото.Евала им на Налбантов и на Делян.Много ме кефите ей!!!Дано се хареса на всички Dust Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 алеле мауееее тва е мега готино ве!!! леле......къде съм аз.....някъде на дъното . :wow: :wow: :wow: :wow: вие сте изроди ве! браво!!! очакваме още такива парчета! Цитирай
Archikanzler Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Росене, престани да кършиш - китаристите тук ще се откажат хората) Ама че си демотивиращ фактор за хората ХАХАХАХАХА... Шегувам се. ЯКОООООООООО .. Роска, браво!!!!!На професионално ниво!!!!!!!!!!!!!Рулираш руля, приятелю, поздрави!!! ) модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Далече съм от такива претенций Тука има достатъчно маняци , всеки в свойта музика , а колко има дето не пишат а са брутално добри е друга тема .... Цитирай
Archikanzler Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 (Редактирано) другите двама са също добри де. keep on!! браво момчета!! редактирано от Archikanzler: пишем де пишем:PP Редактирано Януари 13, 2005 от Archikanzler Цитирай
chacho Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 както беше казал някой някъде тук- вий съвсем съ уакъхти или нещо то сорта баси бруталното парче, евала! само че днеска от работата го свалих пък ся нещо не става... дано да не съм го затрил иначе само respect Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 (Редактирано) Главорежещо . В кои части свири Delian ? Това соло на митака около 1:00 прекалено извън микса стои според мен. Редактирано Януари 14, 2005 от sw1tched Цитирай
Rust Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Работатата е професионална просто това си е доказателство ,че качествена българска музика и български музиканти ИМА ! Ако и вокал си намерите ще стане яка банда :violin: ..... само да не е някой хеви метал тип(квичащ) , че .... ще почерни работата .... мое мнение де ... все едно symphony X :Р Цитирай
Archikanzler Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 стига с тези вокално ориентирани бози.. бухайте яко инструментали-те са много по-стойностни Цитирай
Rust Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 стига с тези вокално ориентирани бози.. бухайте яко инструментали-те са много по-стойностни вокално ориентиран е поп-а ..... аз вокално ориентиран прогресив не съм слушал Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Мега яко дееба Само че саунд-а на ритъм китарата е гаден... Цитирай
Delyan Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 (Редактирано) В кои части свири Delian ? Ето ако ви е интересно кой къде свири: DeathZone: Всички ритъм китари и програмиране 1:06-1:18 1:30-1:55 2:06-2:17 2:17-2:27 Nalbantov: 0:53-1:06 Delian: 1:30-1:55 2:17-2:27 2:30-2:57 3:13-3:37 Редактирано Януари 14, 2005 от Delian Цитирай
jFog Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 4 Потребители: jFog deSperado, Nalbantov, Delian, DeathZone -------------------------------------------------------------------------- Гледам на пост стоите Много Хейви е и много майсторско също е Свалям шапка и на трима ви.Винаги съм казвал че на някой който може да се разходи по грифа 5 минути без да се спъне го заслужава....макар че до някъде се стеснява кръга от слушатели(това важи за всяка музика де..) ................................ звук-5,0 изпълнение - 5,5 идея - 4,5 средно аритметично 5 .. за заклет дет метъл като мен не мисля че е зле :green: п.с. Без вокали верно че не е пълна никоя музика..Освен ако не се опитвате да правите музика за такива като вас (разбирайте надъхани и можещи), това си е ваш проблем.Крайния резултат е приятен за слушане.т'ва е Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 Абе много ми се ще да се направят още много инструментали , в различни стилове и да участват много повече хора от форума.Ще е супер ако може да се запише абсолютно от живи музиканти , барабани клавири и всеки да си измисли своята партия ... не знам дали е възможно да стане ... но АЗ СЪМ ЗА .......... Цитирай
Rust Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Абе много ми се ще да се направят още много инструментали , в различни стилове и да участват много повече хора от форума.Ще е супер ако може да се запише абсолютно от живи музиканти , барабани клавири и всеки да си измисли своята партия ... не знам дали е възможно да стане ... но АЗ СЪМ ЗА .......... Ако не стане поне ще е фън Ако има мераклии аз съм сред тях Цитирай
Recommended Posts