hand_of_doom Публикувано Януари 22, 2012 Публикувано Януари 22, 2012 Уважаеми колеги, Твърде е възможно тази тема вече да е дъвкана (не съм правил справка), но ми се вижда много досадно в раздела на форума, свързан с покупко-продажба на инструменти и оборудване да се мъдрят теми със заглавия от сорта на "Продавам", "Много яки неща за продан" и подобни. Дори една степен по-насочващите изрази от рода на "За китаристи" ми се струват твърде неудачни, защото е много трудно потребител на форума да се ориентира къде да влезе и какво да прочете. Знам, че това е много готин трик обявата ти да бъде забелязана, но ми се е случвало търсейки pick-ups за китара например да попадам на обяви за PC sound cards. А това определено отнема твърде много време, което много от нас нямаме. Мисля, че и в шаблона за съответните обяви е записано, че заглавието и подзаглавието трябва максимално да насочват потребителите към обекта на покупко-продажба, но явно на голяма част от потребителите не им пука като пишат обяви. Предложението ми е следното: Колеги, с цел да се улесним взаимно, моля пишете по-конкретни заглавия на обявите си. Наистина е много трудно и страшно времеемко да се ориентира човек в този раздел. Ще помоля и модераторите/администраторите ако е възможно да вземат също някакви мерки в тази насока - няма да посочвам какви точно, защото съм сигурен, че много по-адекватно ще изберат начини за справяне с този проблем. Благодаря Ви! Цитирай
QueenII Отговорено Януари 22, 2012 Отговорено Януари 22, 2012 Мдам - приятно е в обява за части за барабани да видя "Огледало за кола" и "Монитор LG Flatron"..... Цитирай
Recommended Posts