stan_dd Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Тривиална тема малко, но все пак- как го правите вие и освен с кърпа как се действа ? Хубавото за разлика от китарата например е, че не сменяш струни, не те болят в началото пръстите и тн, но сигурно трябва да се забърсва чат пат хубав ден Цитирай
RAMBO_RUSEV Отговорено Януари 30, 2012 Отговорено Януари 30, 2012 Прави като Васко Кръпката - бършиш у ръкава и това е Цитирай
stan_dd Отговорено Януари 30, 2012 Автор Отговорено Януари 30, 2012 аз гледах как се прави, но ако свириш по един час на ден, не мисля, че вътре гребенът и тн толкова ще "прашасат" Цитирай
pepito Отговорено Февруари 16, 2012 Отговорено Февруари 16, 2012 Аз когато си купих моята заедно с нея в котииката при нея имаше едно парцалче и аз след като свиря (или поне се опитвам) винаги я забърсвам, но и аз в последно време се чудих дали това почистване е достатъчно. Цитирай
Petyo Nikolov Отговорено Февруари 17, 2012 Отговорено Февруари 17, 2012 Опитвам се да свиря от 3 месеца и темата с почистването дойде от само себе си, защото хармониката ми спря да "свири нормално". Почистих я със сапунена вода и четка за зъби. От парцалчето с нея нямам особена полза, но е хубаво след всяко свирене да се изтръсква. Цитирай
stan_dd Отговорено Февруари 17, 2012 Автор Отговорено Февруари 17, 2012 да, идеята е, че самите улеи вътре ми се виждат много финни и както е показано в един клип, който гледах в Youtube, да се "минават" с памучени клечки за уши - може и да се повредят. Цитирай
Petyo Nikolov Отговорено Февруари 19, 2012 Отговорено Февруари 19, 2012 Винаги има риск, затова моите ги чистя с четка за зъби с мек косъм и движенията са по дължината на улеите. Цитирай
Recommended Posts