jjjjjhhhhh Публикувано Юни 3, 2006 Share Публикувано Юни 3, 2006 Някой може ли да ми каже арпежа и акордите на песента? :wall: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 Принципно ги има в пей сърце ама в момента нещо май са го омотали щото не ми се отваря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Юни 8, 2006 Share Отговорено Юни 8, 2006 Принципно ги има в пей сърце ама в момента нещо май са го омотали щото не ми се отваря те педала боико смърдисов прееба и гуитар про-то са наема от де да теглим табове за него Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Юни 8, 2006 Share Отговорено Юни 8, 2006 Пей сърце работи от отдавна А колкото до mysongbook.com има достатъчно други сайтове за табове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 8, 2006 Share Отговорено Юни 8, 2006 По спомен в началото май акордите бяха Еm, D, C, G, C, B7, Em, B7. После на следващата част от коплета бяха мажори и минори в обръщения. Не е трудна. Лесно ще ги намериш. Припева най почваше с Am. След това имаше G, F, G, после на "Ти, мое сърце" C,F,G. За 10 минути ще я извадиш цялата. Не е трудна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts