Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

И аз да кажа нещо. Като четох по- нагоре ми се видя че човека пише за Squier Bullet Strar, а има постове в които се говори само за Squier Bullet. Има разлика между двете ама тва не е по темата. Та за проблема с дървото, според мен, няма да имаш никакъв проблем, щото и аз имам Squier Bullet Strat ( за първа китара ), не че разбирам :curse: ама проблем няма да има.

Отговорено
И аз да кажа нещо. Като четох по- нагоре ми се видя че човека пише за Squier Bullet Strar, а има постове в които се говори само за Squier Bullet. Има разлика между двете ама тва не е по темата. Та за проблема с дървото, според мен, няма да имаш никакъв проблем, щото и аз имам Squier Bullet Strat ( за първа китара ), не че разбирам :D ама проблем няма да има.

е тоя пост трябва да се сложи като банер за назидание

за една и съща китара става дума. има ли значение дали ще кажеш скуаер булер или скуаер булет страт.

Отговорено
:D кога си взел скуаер страт за 450 лева?нов такъв дето ти го описваш е 220 лева.

не си прав. Между аффинити серията за 220лв и стандарт за 450 има голяма разлика - като почнеш от дървата, качеството, минеш през тремолото и стигнеш до алнико адаптерите на стандарт-а. А булет е най-ниската серия на Скуиер - вижте сайта им ако не вярвате, Афинити се водят по-добри (лично не мога да кажа щот не съм свирил с булет)

да не говориш за фат страт?защото аз скуаер страт за 450 не съм виждал.

Отговорено

това че не си виждал не значи че няма! съвсем нормален страт със 3 сингъл коила е, има повече прилика в детайлите с истинските фендери, отколкото аффинити и на главата пише "Stratocaster", не "Strat" а ето го и модела:

http://squierguitars.com/products/search.p...rtno=0321600537

Отговорено (Редактирано)

Еми до колкото знам едното има тремоло, а другото не. Така че за мен има разлика, не че нещо ама и аз мога да греша сега, човешко е . :D

Редактирано от Mafiozo
Отговорено

това че не си виждал не значи че няма! съвсем нормален страт със 3 сингъл коила е, има повече прилика в детайлите с истинските фендери, отколкото аффинити и на главата пише "Stratocaster", не "Strat" а ето го и модела:

http://squierguitars.com/products/search.p...rtno=0321600537

аз не съм казвал че няма!!!!!!!казах че не съм виждал!!!!!