DeathZone Публикувано Януари 13, 2005 Публикувано Януари 13, 2005 1)nickname:DeathZone 2)Възраст:28 3)Образование:висше (ТУ-София специалност Комуникационна Техника и Технолгий) 4)Вашият инструмент/и:китара 5)Предпочитан музикален стил:Hard & Heavy с Trash орнаменти , Rock , Funk , Fusion , Orient 6)Вашият вдъхновител:доста народ са , ама да кажем Alan Holdsworth , Scot Handerson , Vai , Satriani ,F. Gambale, T. Macalpine , J. Petrucci , S. Lane 7)Досегашни (не)реализирани проекти:свинеферма , конезавод и групата Mountain Lion в която свирех 8 години и имам само хубави спомени от тва време 8)Странични интереси:ядене , спане , приказване на глупости 9)В кратце(или с две думи за вас самите):прилично дебел в разцвета на силите си Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Еее, а те помниме, кога имаше и ебане в интересите Ама нейсе АЙДЕ ДОБРЕ СИ МИ ДОШЪЛ! На тебе акъл да ти не дое нема да ти пожелавам, че там на монтанска почва интелект не вирее, ясно е Дай да се сбереме невгаш да попростееме и да поразмахаме голи гъзове Цитирай
Topsun Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Добре дошъл от мен! Споменал си сериозни музиканти като Холзуърд и Скот Хендерсън!АИДЕ МАЛКО ФЕНОВЕ НА ТРАЙБЪЛ ТЕК! Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Лелеееее верно бе тва е***ето верно ... забравих го .........айе добавям и е*ане само че вече в по специален режим щото нали вече съм женен. Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Мога да кажа само едно: EBANJEEEEEEEEEEEEEE! Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Неизвестен доброжелател ми подхвърли тази документална фотография, интересно кои ли са изключително пропадналите индивиди, изобразени на нея: Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Ето още една документална фотография, запечатала момент на сериозно, но за сметка на това доста некадърно шумоизвличане: Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Ето една мислия по достоверна снимка , макар че не отричам че присъствам на горните два компромата Цитирай
boogerman Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Чшш... Роската е опасен че знаете :guitar: :guitar: :guitar: Дубрутро и от мен Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Неизвестен доброжелател ми подхвърли тази документална фотография, интересно кои ли са изключително пропадналите индивиди, изобразени на нея Не "изобразени", а "обезобразени", ама карай!!! Имам смътното усещане, че се познаваме...Но и да не се - ще се!!! Докукане(докръканье) Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Айде още малко компромати - тук се забелязва индивидът инж. Механов, къдрещ игриви ориенталски мелодийки с лек сигански привкус в компанията на новия кмет на с. Портитовци. Цитирай
Rust Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Ето още една документална фотография, запечатала момент на сериозно, но за сметка на това доста некадърно шумоизвличане: по тоя повод .... преди няколко дена някой теглеше от мулето от мен това : propadnali_in_plovdiv.mp3 .... тъй де ... звукъ от снимката хехе разпространявам ви bootleg-а неумишлено Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 Предполагам че следващият пост тука ще съм гол по бели гащи Цитирай
fifcho Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 А що не турите снимката дека сам на синсаторо. Цитирай
Recommended Posts