RaverWild Публикувано Януари 11, 2012 Публикувано Януари 11, 2012 Привет, Попадна ми следното филмче, представлява нещо като лекция на тема "Въведение в звуковия синтез" за начинаещи. Много е яко. В смисъл има доста писано по темата, но тук го и показват и илюстрират на момента с примери. Аз самият съм нов в това и ми свърши доста работа. Накратко - 3 епизода са (и трите в торента), обясняват от "какво е осцилатор" в първи епизод, до "как да създадем звук от нищото" демек звуков дизайн в трети епизод. За съжаление - субтитри няма. Ще ме прощавате но ме мързеше да превеждам - всеки епизод по час а онзи само бърбори, просто си е доста за превод и напасване. Но пък говори на много достъпен и разбираем английски. Ъплоудър на торента съм само аз, тъй че точете че да почне да се разпространява. Общо са 591мб. Ще оставям машината включена когато е възможно и когато жената не и дръпне шалтера. Дори и така, най-късно към 19:00ч пак ще е на линия. Филмчето е от 1988г но както знаем нещата се правят по един и същи основен принцип. Ето линк към торента да си го дръпнете, качил съм и 3 картинки да се види за какво иде реч: http://www.kat.ph/in...s-t6101974.html Само качеството е от използвана видеокасетка, ама няма проблем. По-скоро носталгични чувства Знам че тук има хора които са навътре, но за другите които са нови ще им свърши рабора. Препоръчвам докато гледате и да се упражнявате, така че подгответе си някой синт който може да се програмира, повечето нямаме такива така че поне някоя програма която емулира такъв. Аз лично се сдобих с Корг Монотрон малко преди нова година та за първи и втори епизод ползвах него. Приятно гледане! 2 Цитирай
Recommended Posts