ronia Публикувано Юни 1, 2006 Публикувано Юни 1, 2006 Кажете сега колко дълги са репетициите ви с бенда? Изморявате ли се? Искате ли още? Молите ли се да ви дадат почивка? За такива работи от "кухнята" питам. Защо питам: Преди няколко дни срещнах Корвусчето и то много се учуди, че се навивам на 4-часови маратони. При нас обаче репертоарът е предимно авторски, така че има много неща за доизмисляне, отработване и т.н. Освен това виждам как музикантите загряват сериозно през първите 1-2 часа и после идва най-хубавото! Хайде, ваш ред Цитирай
rudibass Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 репетираме 2 4аса със бенда.после аз репетирам други работи сам 3 4аса и ве4ер свира 4ас и половина .зна4и стават 6.30 Цитирай
rudibass Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 а преди докато сжирех на класи4еска китарара сам ги докаржал по 9-10 4аса дневно Цитирай
Termy Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 По принцип репетираме по 2 часа, но сме си правили и "маратони". До сега ми се е случвало само веднъж да се изморя, но тогава ме болеше гърлото, така че не се брои Определено не бих казал, че се измарям - даже ме нервират тия истории с пушпаузите. Цитирай
Mandalay Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 2-3 часа е нормално. Но съм репетирал и по 7-8. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Ами аз се амбицирах след онзи ни разговор с Кремена да се изпробвам - 5 пеене без да се случи нещо с гласа ми. Но ще подкрепя Терми във връзка с пушпаузите. Макар че и аз съм пушач, усещам, че ми влияе доста зле, когато пуша по време на репетиция. И понеже за тези 5 часа няма как да не се депресирам, ако не запаля, гледам да се огранича малко. А как гледате на маратоните от типа От една репетиция на друга (па понякога и на трета ако остане време)? Цитирай
Recommended Posts