Armaggideon Публикувано Януари 12, 2005 Публикувано Януари 12, 2005 Много грешки - просто една идея за песен: Ето Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 кефи!! яко много добре, ама го продължи де ПС: тук на 2рия риф влиза вокала (стил соиллорк) Цитирай
AXE Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 Въпреки че не е точно моят стил мога да кажа че много ме кефи. Особено терците(или квото е там) в двата канала. Но все пак да знаеш че звучи и малко шаблонно. Поне на мене де. Цитирай
Delyan Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 :guitar: Какви барабани си използвал? Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Има ли проблем с линка или само при мене не се отваря? Цитирай
Armaggideon Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Има ли проблем с линка или само при мене не се отваря? В момента няма. Бях си изключил компютъра през нощта и е имало през това време Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Бива, бива Тарикатско е яко, и ноо готин микс от стилове Знам си, че по-нататъка шъ го втвърдиш и ше стане баш Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Екстра , такива работи ми харесват , многообещаващо ми звучи и нямам търпение да го завършиш.Я сега кжи с какво и как си го запивал Цитирай
Armaggideon Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Екстра , такива работи ми харесват , многообещаващо ми звучи и нямам търпение да го завършиш.Я сега кжи с какво и как си го запивал С китара (Dean), AX1G и Garageband (Apple) Цитирай
Armaggideon Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Въпреки че не е точно моят стил мога да кажа че много ме кефи. Особено терците(или квото е там) в двата канала.Но все пак да знаеш че звучи и малко шаблонно. Поне на мене де. не са само терци (както винаги). Има и квинти. Аз винаги си мисля двугласията като акорди, слухарската - т.е. както ми звучи най-добре Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 дбре беееееееее !!!!! яко, ако му сложиш еин хор отзад ше станеееееееее малииииииии плашим се така мисля де то и така е супер Цитирай
Recommended Posts