Black Bird Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 ссссзззЗБРАХ те се , почитателите на високо интелектуалния Джазо-Фюжън-психо трилър тука..... :green: Цитирай
Geo Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 ссссзззЗБРАХ те се , почитателите на високо интелектуалния Джазо-Фюжън-психо трилъртука..... :green: И ти си в кюпа,приятелю Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 ссссзззЗБРАХ те се , почитателите на високо интелектуалния Джазо-Фюжън-психо трилъртука..... :green: Секси мисля че забрави Владо П.П. Благодаря братя кръстоносци! Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 ссссзззЗБРАХ те се , почитателите на високо интелектуалния Джазо-Фюжън-психо трилъртука..... :green: И ти си в кюпа,приятелю :wow: амба... я така и неможах да се възпитам у тоз стайл но ме бива да се вра у шамарите :green: все пак не е малко да си между нечовеци Цитирай
tocata Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 (Редактирано) ссссзззЗБРАХ те се , почитателите на високо интелектуалния Джазо-Фюжън-психо трилъртука..... :green: Тучни жазмени сме сички бацееееее мани тва свирение, бегаи гледаите откриването на световното бе, :green: вие луди ли сте............свтовното РУЛЕ бе...... Редактирано Юни 9, 2006 от tocata Цитирай
Delyan Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Леле колко яки неща са се събрали ... много кеф, много свирня, много нещо. Голям кеф!!! Цитирай
Mandalay Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Дълбок поклон пред Вас! Мед ми капе на сърцето като слушам всички варианти. Цитирай
teo_style Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 ссссзззЗБРАХ те се , почитателите на високо интелектуалния Джазо-Фюжън-психо трилъртука..... :green: И ти си в кюпа,приятелю Гео, скоро и аз ще се разпиша брат :hello: Това пар4е е мноо яко. Ще го метна с моите китарни партии при първа възможност......... :guitar: Чу ли новите парчета на бате Ненчо, които е записап наскоро???Направо убива рибата това мом4е Цитирай
Geo Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 ссссзззЗБРАХ те се , почитателите на високо интелектуалния Джазо-Фюжън-психо трилъртука..... :green: И ти си в кюпа,приятелю Гео, скоро и аз ще се разпиша брат :hello: Това пар4е е мноо яко. Ще го метна с моите китарни партии при първа възможност......... :guitar: Чу ли новите парчета на бате Ненчо, които е записап наскоро???Направо убива рибата това мом4е Още не съм ги чул.Не ми ги е пускал.Сигурен съм,че са убийствени. Цитирай
bigjav Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Кви сте зли сите!!! Еваларка отсекъде! Цитирай
bigjav Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Видяла жабката, че подковават коня.... Geo Ninho bigjav Бих желал да благодаря на Гео и Ниньо за това, 1 Цитирай
bigjav Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 че направиха и пуснаха във форума тази своя идея! За мен беше доста полезно! Понаучих туй-онуй. Дълбок поклон и пред сите китарни форумни светила! Успехи! Цитирай
presidentstudio Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 (Редактирано) Ел Нинчо, може пък и некой певец или пък защо и не певица да ударят един скат отгоре.Поздрави на всички участници, здраво се получава Редактирано Юни 15, 2006 от presidentstudio Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 Видяла жабката, че подковават коня.... Geo Ninho bigjav Бих желал да благодаря на Гео и Ниньо за това, 1 Абе браво бе!!!! Мноо си биджав верно Цитирай
bigjav Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 Хареса ми играта с думи. У биджавенето е истината! Цитирай
Recommended Posts