Puppet Публикувано Май 30, 2006 Публикувано Май 30, 2006 Ся, значи аз отдавна посещавам тоз форум, ама съм от типа "ослушващ се" щото виждам кви корифеи има тука и ... аз да не взема да изръся някоя глупост... Та това http://www.guitar9.com/theartofseduction.html е албума на един приятел, който замина за САЩ да си търси късмета като музикант. Вашето мнение ще бъде много полезно! Благодаря! Цитирай
BlackCorsair Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 ами чух 2-3 парчета. Приятно, Мелодично,Добре изсвирено и записано Напомни ми за Старите времена (края на 80те-началото на 90те) когато слушах Vinnie Moore,Martin Fridman,Tony McAlpine,Jason Baker i Steve vai. ... е не е Толкова Виртуозно Изсвирено и Композирано, но определено - Става! Цитирай
tocata Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Определено не ми харесва, не чух нищо което да ме грабне, но пък евала му на пича за смелостта и усилиата за издаването на албума. Желаиа му успех във УСА!!! Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Ми чух 2-3 парчета, но нещо не ме грабна!! Звучи ми малко посредствено!! Желая му успех в САЩ!! Цитирай
TONY Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 наистина приятен червената му китара ме кефи Цитирай
stratocaster Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 на мен много ми допадна!!! готини неща свири пича евала Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Бори се човека,а това е важно!Евала за усилията,въпреки че на мен като музика и свирене не ми допада. Владо Цитирай
Recommended Posts