XGP Публикувано Май 29, 2006 Публикувано Май 29, 2006 (Редактирано) тааа по темата, преди време (не казвам колко) спрях да свиря та сега съм решил да почна пак та гледах в xxxx едно пакче на Скуаер, Шоумастър с Флойд и кубе Фендер Фронтман 15 вата за 500 лв., та понеже не съм в час с пазара и марката струва ли си според вас??? е и някой съвет не би бил излишен. П.С. Знам че има много теми по въпроса но не можах да намеря никаде мнения за този Скуаер, та за това... Благодаря предварително Редактирано Май 29, 2006 от XGP Цитирай
DILETANT Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Сигурен ли си, че Шоумастера е с Флойд роуз? Цитирай
solo5 Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 според мен бягай далече от тия пакове по-добре си вземи китара и кубе отделно Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Налбантов продава готинка китара, виж в раздела Купувам/продавам там също има лампово комбо за 350 много добро и педалчета = същите пари, а пъти по-добър звук Цитирай
LOE Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 (Редактирано) тааа по темата, преди време (не казвам колко) спрях да свиря та сега съм решил да почна пак та гледах в xxxx едно пакче на Скуаер, Шоумастър с Флойд и кубе Фендер Фронтман 15 вата за 500 лв., та понеже не съм в час с пазара и марката струва ли си според вас??? е и някой съвет не би бил излишен. П.С. Знам че има много теми по въпроса но не можах да намеря никаде мнения за този Скуаер, та за това... Благодаря предварително Това кубе е шит, а тоя шоумастър е със стандартно тремоло ако се не лъжа, не с флойд... Аз продавам шоумастър с флойд, китарата е амен амен чисто нова, с разни екстри за 300 лв, може да хвърлиш един поглед тук: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=11200 Това е "топ" модела от семесйтвото на шоумастърите, китарата си свири добре, на нивото на китари по 600-700 лв от по-скъпите марки, продавам я единствено защото формата не ми е баш по сърце А на тебе като за начинаещ ще ти е повете от добре като за първа китара... Редактирано Май 29, 2006 от LOE Цитирай
XGP Отговорено Май 29, 2006 Автор Отговорено Май 29, 2006 (Редактирано) ами с флойд е тази в РФ но за сега ще взема да се свържа с Лорда на Злото пък да направим някоя далавера)) Редактирано Май 29, 2006 от XGP Цитирай
Jeff Beck Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Аз продавам шоумастър с флойд, китарата е амен амен чисто нова, с разни екстри за 300 лв Само да кажа не е много по темата но съм свирил на тази китара и доста добра. Заслужава си да видиш обявата. Цитирай
Recommended Posts