siperdimo Публикувано Декември 19, 2011 Share Публикувано Декември 19, 2011 Ремикс на популярната песен на Джеймс Браун пресъздаващ звука на хаус музиката от 90те години . Приятно слушане !! http://soundcloud.co...100ml-mastermp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
siperdimo Отговорено Декември 19, 2011 Автор Share Отговорено Декември 19, 2011 Тук май няма диско маниаци само :metalist: :punk_guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Декември 19, 2011 Share Отговорено Декември 19, 2011 На мен ми хареса.. Ако ходех по дискотеки , точно такива неща биха ме изкефили. Има потенциал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
siperdimo Отговорено Декември 19, 2011 Автор Share Отговорено Декември 19, 2011 Благодаря , аз пък слушах твоята весия на ху ис ит на Джако всичко ли ти си прави ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaverWild Отговорено Януари 17, 2012 Share Отговорено Януари 17, 2012 Доста е кефещо. Мен Джеймса ми е от любимите принципно та съм пристрастен но и ритъма като цяло си го направил приятно пиперлив Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
paranoize Отговорено Януари 21, 2012 Share Отговорено Януари 21, 2012 брат, цепи мрака от където и да се погледне определено бих го пуснал, ако бях радио водещ или DJ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts