Dilian Nedev Отговорено Май 31, 2006 Автор Отговорено Май 31, 2006 На ФСБ песента си я направил страхотно... Тя и другата мисля си е супер, ама звучи "сухо" като няма бекинг отзад... И такова ще има ... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 3, 2006 Автор Отговорено Юни 3, 2006 D e ---|-x-|---|---|---| B ---|---|-x-|---|---| G ---|-x-|---|---|---| D ---|---|---|---|---| A ---|---|---|---|---| E ---|---|---|---|---| D/F# e ---|-x-|---|---|---| B ---|---|-x-|---|---| G ---|-x-|---|---|---| D ---|---|---|---|---| A ---|---|---|---|---| E ---|-x-|---|---|---| G e ---|---|-x-|---|---| B ---|---|---|---|---| G ---|---|---|---|---| D ---|---|---|---|---| A ---|-x-|---|---|---| E ---|---|-x-|---|---| D/A e ---|-x-|---|---|---| B ---|---|-x-|---|---| G ---|-x-|---|---|---| D ---|---|---|---|---| A ---|---|---|---|---| E ---|---|---|---|---| A e ---|---|---|---|---| B ---|-x-|---|---|---| G ---|-x-|---|---|---| D ---|-x-|---|---|---| A ---|---|---|---|---| E ---|---|---|---|---| Dsus e ---|---|-x-|---|---| B ---|---|-x-|---|---| G ---|-x-|---|---|---| D ---|---|---|---|---| A ---|---|---|---|---| E ---|---|---|---|---| E e ---|---|---|---|---| B ---|---|---|---|---| G -x-|---|---|---|---| D ---|-x-|---|---|---| A ---|-x-|---|---|---| E ---|---|---|---|---| C e ---|---|---|---|---| B -x-|---|---|---|---| G ---|---|---|---|---| D ---|-x-|---|---|---| A ---|---|-x-|---|---| E ---|---|-o-|---|---| Em7 e ---|---|---|---|---| B ---|---|-x-|---|---| G ---|---|---|---|---| D ---|-o-|---|---|---| A ---|-x-|---|---|---| E ---|---|---|---|---| Bm e ---|-x-|---|---|---| B ---|---|-x-|---|---| G ---|---|---|-x-|---| D ---|---|---|-x-|---| A ---|-x-|---|---|---| E ---|-o-|---|---|---| Asus e ---|---|---|---|---| B ---|---|-x-|---|---| G ---|-x-|---|---|---| D ---|-x-|---|---|---| A ---|---|---|---|---| E ---|---|---|---|---| Bm7 e ---|-x-|---|---|---| B ---|---|---|---|---| G ---|-x-|---|---|---| D ---|---|---|---|---| A ---|-x-|---|---|---| E ---|-o-|---|---|---| Gm e ---|---|-x-|---|---| B ---|---|-x-|---|---| G ---|---|-x-|---|---| D ---|---|---|---|-x-| A ---|---|---|---|-x-| E ---|---|-x-|---|---| Gm7 3 fr. e -x-|---|---|---|---| B ---|---|---|-x-|---| G -x-|---|---|---|---| D -x-|---|-o-|---|---| A ---|---|-x-|---|---| E -x-|---|---|---|---| All For Love Chords by Bryan Adams, www.Ultimate-Guitar.Com All for love Bryan Adams, Rod Stewart and Sting D When it's love you give (I'll be a man of good faith.) D Then in love you live. (I'll make a stand. I won't break.) D/F# G D/A I'll be the rock you can build on, be there when you're old, A D To have and to hold. When there's love inside (I swear I'll always be strong.) D Then there's a reason why. (I'll prove to you we belong.) D/F# G D/A I'll be the wall that protects you from the wind and the rain, A D Dsus/E D/F# From the hurt and pain. Yeah N.C. G Em7 Let's make it all for one and all for love. Let the one you hold D/A A D/F# G Bm A D/F# G be the one you want,the one you need, Cause when it's all for one it's one for all Em7 D/F# G D/A When there's someone that should know then just let your feelings show G D/F# Em7 A D And make it all for one and all for love. D When it's love you make (I'll be the fire in your night.) D Then it's love you take (I will defend, I will fight.) D/F# G D/A A I'll be there when you need me. When honor's at stake, this vow I will make: yeah D Dsus/E D/F# N.C. G Em7 Let's make it all for one and all for love. Let the one you hold D/A A D/F# G Bm A D/F# G be the one you want,the one you need, Cause when it's all for one it's one for all Em7 D/F# G D/A When there's someone that should know then just let your feelings show G D/F# Em7 A D And make it all for one and all for love. Bm G Em7 Don't lay our love to rest 'cause we could stand up to you test. D/F# D/F# G We got everything and more than we had planned, A Bm D/F# G A More than the rivers that run the land. We've got it all in our hands. G G Em7 Em7 Dsus D Dsus D G G Em7 Em7 Asus Asus A (stopp) G Now it's all for one and all for love. (It's all for love.) Em7 D/A A Let the one you hold be the one you want, the one you need, D/F# G Bm A D/F# G 'Cause when it's all for one it's one for all. (It's one for all.) Em7 D/F# G D/A When there's someone that should know then just let your feelings show. Bm7 D/F# G D/A When there's someone that you want, when there's someone that you need Em7 Gm Gm7 Asus D Let's make it all, all for one and all for love. Цитирай
Guest Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 Задължително ли е да са само сола ? Защото иначе съм метнал око на една-две песни чийто табове не ми харесаха в нета... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 3, 2006 Автор Отговорено Юни 3, 2006 Задължително ли е да са само сола ? Защото иначе съм метнал око на една-две песни чийто табове не ми харесаха в нета... Кажи кои ... Може да се пооправят малко . Цитирай
Guest Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 Kreator - Black Sunrise - от албумa "Outcast" (и лайв от "Live Kreation") линк за един таб на студийната версия Интересуват ме основно солото (от горния таб нещо не си личи ) и чистите акорди който свири втория китарист през куплета. Тях ги няма в студийния вариант, свири ги в "Live Kreation" албума. Не успях да ги намеря на таб за съжаление Освен това, не отказвам и баса през куплетите Барабаните мога да си ги извадя сам :green: Mерси предварително. Цитирай
icho7ryches Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 :think: айде, бе хора... никой ли няма цялото соло в Speed на Billy Idol на таб? vlex вярно постна едно, но аз това го имам а и е доста накъсано... то половината го няма. Ако някой го открие (щото аз се рових в нета, но цялото соло никъде не намерих) или го извади на таб (не съм нагъл, а ) ще съм му много благодарен! Цитирай
Guest Отговорено Юли 1, 2006 Отговорено Юли 1, 2006 Жалко, че и тази тема се забрави А пък беше с хубава идея :think: Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 1, 2006 Автор Отговорено Юли 1, 2006 Прати ми на ЛС линк към нея някъде в датата (примерно) и ми кажи кое точно ти трябва - акорди или сола ? Цитирай
bratmito Отговорено Юли 2, 2006 Отговорено Юли 2, 2006 (Редактирано) На БТР - Спасение някой направил ли го е защото не го видях нещо Също така ме интересува на Сигнал -В друго време,в друг свят.В пей сърце намерих някакви акорди,обаче не зацепвам как става разлагането Ако някой е чувал тая група BFH(Hardcore,от Варна) на едни тяхни песни солaтa ме интересуват- laff-fall и endless. Редактирано Юли 2, 2006 от bratmito Цитирай
lyubenski Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 От много време търся таб за pearl jam - alive (unplugged) търсих много по нета и намерих една безобразна за тази версия на песента. Интересуваме в частност солото останалата част съм я докарал от оригиналната версия , akо някой помогне ще съм му много благодарен ... мерси предварително Цитирай
vlex Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 Рокмен-е ти си ми надеждата! Имаш ли случайно БТР-Цвете от луната, защото намирам само акорди, а чувам че не е на акорди... Ако можеш помагай че аз кат се знам къв съм грамотен най-много я окипазя хубавата песен Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 3, 2006 Автор Отговорено Юли 3, 2006 Кое точно те интересува ? В момента не е в наличност , но може да се сътвори ... Цитирай
Recommended Posts