horsefucker Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Абе пичове мисля да взема едно ESP много як модел, но много потрошен. Липсват парчета дърво от финиша и боята е силно повредена, а и мисля, че трябва да сменя адаптерите. Колко ще ми излезе горе-долу ремонта на финиша + боя? И дали поне визуално ще изглежда като нова китарата? Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Декември 16, 2011 Отговорено Декември 16, 2011 Снимки може ли да покажеш на въпросното китарче? Можеш да разгледаш тук. Има пълен рефиниш и смяна на хардуер. 1 Цитирай
rockfire Отговорено Декември 16, 2011 Отговорено Декември 16, 2011 Ако е японка или поне корейка подкрепям-няма значение разходите... Цитирай
abductor Отговорено Декември 16, 2011 Отговорено Декември 16, 2011 Миналата година проучвах въпроса заради китарата на един приятел и установих, че за неговата ще струва към 400 кинта (защото рефиниша на тялото си било бая тегава работа, яко стъргане падало), но тя имаше само множество козметични дефекти (одрасквания, ужулвания, вдлъбнатини), но не и откъртени парчета, а и грифа нямаше нужда от ремонт, само прелакиране на главата. Но ако инструмента е наистина хубав, вероятно си заслужава. Най-добре попитай на лични тук присъстващите лютиери, те ще да знаят най-добре Цитирай
bustard Отговорено Декември 17, 2011 Отговорено Декември 17, 2011 Дай снимки, но предполагам ,че си заслужава...всяка китара си заслужава! Цитирай
death^metal Отговорено Декември 18, 2011 Отговорено Декември 18, 2011 Ако не пречи на свиренето и звука, винтидж състоянието не би трябвало да те притеснява. Стига да не е дълбано с теслата от някой псевдо-майстор де. Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 18, 2011 Отговорено Декември 18, 2011 Най-правилното решение е да я занесеш на добър лютиер и той да ти каже колко ще струва. Цитирай
horsefucker Отговорено Декември 21, 2011 Автор Отговорено Декември 21, 2011 Да, но тя все още не е моя. Чудя се дали да я взема. А и нямам добра камера да и щракна снимки. Цитирай
Recommended Posts