Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

малко височки ми идват чинелите (и фусовете в частност) сякаш.........другото е добре :P да не си записвал китарата без спийкър симулация? :P

Редактирано от stratocaster
Отговорено

:think: Мисля, че само барабаните имат нужда от корекции. Мдаа.. и според мен фуса е доста силничък... а може би соло барабанчето трябва да е съвсем малко по-силно. А и мен лично ми прави впечатление когато фуса продължава дори по време на преходите, още повече, че точно тогава се чува и отваряне (на фуса). Това, разбира се са подробности, особено ако е в идейна фаза, но за крайния микс ще е добре да се обърне внимание.

Иначе за китарките - евала! :P Много яка атмосфера са е получила... И самият звук е много добър според мен! :P (само... соло китарката доста рязко се включва, сякаш е леко орязана в началото) Супер е като цяло! B)

Отговорено (Редактирано)
да не си записвал китарата без спийкър симулация?  :P

в смисъл, китарите ме интересуват и баса, барабаните не са миксирани затва са така, даже в началото почват като че ли барабаниста бърка, както и да е, китарите синтетични ли идват, соловата се резна щото нойз гейта :P, ама корекцийки требва да се правят

соловата китара синти звучи, а?

Редактирано от peshoy2k
Отговорено

ами звучи ми сякаш е записана с някой дистер директно в саунд картата - без симулация :huh: някак си остра идва и неестествена :think: просто казвам мнение :D

Отговорено
да не си записвал китарата без спийкър симулация?  ;)

направо си звучи като синтезатор с дист ;)

Отговорено
да не си записвал китарата без спийкър симулация?  ;)

направо си звучи като синтезатор с дист ;)

:wall: знам че мога да изкарам добър звук, знам, ша пипна пак ша изсвиря, следете довечера ше гледам да драсна нещо, тенкс на всички

Отговорено

взех от един съфорумец да пробвам valve fx така зписвам :think: иска време обаче да го опозная, втория запис е само аналоговата му част, а първия беше с ефекти през конверторите му

Отговорено
http://www.digitech.com/ftp_mirror/PDFs/Di...lveFXManual.pdf :godbless: google ;) всичко има по нета, хехе, абе има мнооооо опции машината, но се работи мнооооо трудно щото доста ретро машинката, тва последното е само лампата и каби емулацията, просто имам бачкане ся тия дни и нема време да туиквам, а и нямам комбо, ако имаше комбо би звукнало супер :happy: