peshoy2k Публикувано Май 27, 2006 Публикувано Май 27, 2006 http://www.cmusicforum.com/pi/tonight.mp3 свиренето е гадно, преглътнете го като слушате, интересува ме звука Цитирай
stratocaster Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 (Редактирано) малко височки ми идват чинелите (и фусовете в частност) сякаш.........другото е добре да не си записвал китарата без спийкър симулация? Редактирано Май 27, 2006 от stratocaster Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 :think: Мисля, че само барабаните имат нужда от корекции. Мдаа.. и според мен фуса е доста силничък... а може би соло барабанчето трябва да е съвсем малко по-силно. А и мен лично ми прави впечатление когато фуса продължава дори по време на преходите, още повече, че точно тогава се чува и отваряне (на фуса). Това, разбира се са подробности, особено ако е в идейна фаза, но за крайния микс ще е добре да се обърне внимание. Иначе за китарките - евала! Много яка атмосфера са е получила... И самият звук е много добър според мен! (само... соло китарката доста рязко се включва, сякаш е леко орязана в началото) Супер е като цяло! Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 27, 2006 Автор Отговорено Май 27, 2006 (Редактирано) да не си записвал китарата без спийкър симулация? в смисъл, китарите ме интересуват и баса, барабаните не са миксирани затва са така, даже в началото почват като че ли барабаниста бърка, както и да е, китарите синтетични ли идват, соловата се резна щото нойз гейта , ама корекцийки требва да се правят соловата китара синти звучи, а? Редактирано Май 27, 2006 от peshoy2k Цитирай
stratocaster Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 ами звучи ми сякаш е записана с някой дистер директно в саунд картата - без симулация някак си остра идва и неестествена :think: просто казвам мнение Цитирай
sw1tched Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 да не си записвал китарата без спийкър симулация? соловата китара синти звучи, а? направо си звучи като синтезатор с дист Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 28, 2006 Автор Отговорено Май 28, 2006 да не си записвал китарата без спийкър симулация? соловата китара синти звучи, а? направо си звучи като синтезатор с дист :wall: знам че мога да изкарам добър звук, знам, ша пипна пак ша изсвиря, следете довечера ше гледам да драсна нещо, тенкс на всички Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 28, 2006 Автор Отговорено Май 28, 2006 http://www.cmusicforum.com/pi/tonight-02.mp3 в началото нещо се скапва, щото барабаните са на миди, извиняам се за което, а сега как е Цитирай
stratocaster Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 абе как точно си я записвал китарата? не ми седи на място....не че съм голям разбирач ама не ми се струва нормално това Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 28, 2006 Автор Отговорено Май 28, 2006 взех от един съфорумец да пробвам valve fx така зписвам :think: иска време обаче да го опозная, втория запис е само аналоговата му част, а първия беше с ефекти през конверторите му Цитирай
stratocaster Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 нищо не ми говори това обясни по-обстойно кабинет ползваш ли? Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 28, 2006 Автор Отговорено Май 28, 2006 http://www.digitech.com/ftp_mirror/PDFs/Di...lveFXManual.pdf google всичко има по нета, хехе, абе има мнооооо опции машината, но се работи мнооооо трудно щото доста ретро машинката, тва последното е само лампата и каби емулацията, просто имам бачкане ся тия дни и нема време да туиквам, а и нямам комбо, ако имаше комбо би звукнало супер Цитирай
Recommended Posts