Kristian1066 Публикувано Декември 10, 2011 Публикувано Декември 10, 2011 Здравейте ! Ходил съм на уроци като малък ,но сега ми е като хоби просто да си пея . Исках да се допитам до вас.Преди като пеех можех да вдигам гласа си повече ,но от скоро забелязах ,че от както започнах да се опитвам да пея песни на Queen (Фреди Меркюри) където гласа е по дрезгав ...от това дето съм се опитвал да си го преправям ,в момента забелязвам ,че не мога да пея старите песни които съм пял преди .В смисъл когато се опитвам да взема някой по висок тон гласа сам става дрезгав и тона е с грозно звучене ...Другото което забелязах е от край време нещо става с мен ..в смисъл не ме боли гърло но дори и като говоря по силно ми дращи не знам защо .С нетърпение очаквам вашето мнение по въпроса и отзиви,идеи за това какво може да е причинило тази внезапна промяна в гласа ми ?Благодаря предварително Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Декември 10, 2011 Отговорено Декември 10, 2011 Здрасти. Пусни да чуем какво точно се случва . Поздрави. Цитирай
spaska Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 Нормално е ,ако не си пял дълго време гласните струни да са станали по нееластични ......те са като съхожилията и мускулите искат тренировка да станат по еластични и да се подобри трептенето им ..... Извод :редовно пеене първо се разпей добре предполагам знаеш как става щом си ходил на уроци . Незабравяме да пием вода разбира се постоянно през целия ден добрия глас изисква организма да не е дехидратиран . Стечение на времето ще възвърнеш форма ,ако си постоянен разбира се надявам се да съм ти бил полезен Цитирай
Kristian1066 Отговорено Декември 16, 2011 Автор Отговорено Декември 16, 2011 Нормално е ,ако не си пял дълго време гласните струни да са станали по нееластични ......те са като съхожилията и мускулите искат тренировка да станат по еластични и да се подобри трептенето им ..... Извод :редовно пеене първо се разпей добре предполагам знаеш как става щом си ходил на уроци . Незабравяме да пием вода разбира се постоянно през целия ден добрия глас изисква организма да не е дехидратиран . Стечение на времето ще възвърнеш форма ,ако си постоянен разбира се надявам се да съм ти бил полезен Нормално е ,ако не си пял дълго време гласните струни да са станали по нееластични ......те са като съхожилията и мускулите искат тренировка да станат по еластични и да се подобри трептенето им ..... Извод :редовно пеене първо се разпей добре предполагам знаеш как става щом си ходил на уроци . Незабравяме да пием вода разбира се постоянно през целия ден добрия глас изисква организма да не е дехидратиран . Стечение на времето ще възвърнеш форма ,ако си постоянен разбира се надявам се да съм ти бил полезен Благодаря много ....Ще последвам съветите ти Цитирай
Kristian1066 Отговорено Декември 16, 2011 Автор Отговорено Декември 16, 2011 Здрасти. Пусни да чуем какво точно се случва . Поздрави. Здрасти. Пусни да чуем какво точно се случва . Поздрави. Здравей ! Скоро ще пусна нещо ,но както казах не се занимавам с това а ми е като хоби ,не очаквай Павароти Дали може да е от преумора ...Спя по 3-4 часа на ден тъй като съм нощна смяна на работа по 8 часа и после сутрин на лекции ... Благодаря за бързите отзиви приятели Цитирай
bubecio Отговорено Април 1, 2012 Отговорено Април 1, 2012 Гледай да спиш повече, почвай да пееш 3 часа след сън, пеене не повече от 2 часа на ден(общо), с почивки. Усетиш ли нещо нередно,спирай веднага, на другия ден-пак. Така поне няма да станеш по-зле. Цитирай
Recommended Posts