VasilVasilev Публикувано Май 26, 2006 Публикувано Май 26, 2006 Здравейте! Имам едно малко въпросче. Според вас кой е най-добър от: 1. Alexi Laiho - Children Of Bodom 2. Wayne Static - Static-X 3. Corey Beaulieu - Trivium Искам обективна оценка кой е най-добър на китарата? Подредете ги от 1 до 3 според Вас. Благодаря за мненията Ви и приятен ден!
LOE Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) Какво значи по-добър? В какво? Свирене ли? Уейн Статик - добър??, та той е вокал за бога, свири колкото да има нещо. Алекси е най-добрия китарист от тези трима, но е далеч от "най-добрия" Изобщо темата ти е доста тъпа, не се засягай, особено ако си на 12 Редактирано Май 26, 2006 от LOE
CaptiveAlien Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) Абе човек, да не ти развалям кефа, ама е абсурд да се сравняват 3-ма(особено пък тези 3мата) и да се пита кой е най-добър...още повече пък изобщо За какво става дума - техника, талант(в случея в смисъл креативност)? За техника - Предполагам, че е Лайхото И все пак, да знаеш, такива теми май май не се толерират тук, пък и верно нямат голям смисъл Талант - безбожно относително Тва е като да питам, кое е по вкусно леща или боб П.П. Боб! Редактирано Май 26, 2006 от CaptiveAlien
icho7ryches Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) Не, бе, Лорде - виж, че е на 15 пича! :think: Недей тъй, че ще се обиди нещо. Пък и той просто пита кой от тримата според нас е по-техничен! Според мен: 1. Alexi Laiho е най-техничен от тримата, но Corey Beaulieu от Trivium не му отстъпва почти по нищо. 2. Wayne Static от Static-X както каза Лорда си е повече вокал отколкото китарист... или поне не показвал обратното. П.П. кое е по вкусно леща или боб - бобец, бобец! Редактирано Май 26, 2006 от icho7ryches
Kelly Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 муахахахаха Уейн Статик - най-добър китарист Иначе другите си го казаха другото по темата
Mephistofel Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Имам предвид като китарист. Това е музика бре,човек,изкуство... НЯМА "по","най" и т.н. Да е спорт,ама не е.И много хора не го разбират това.
peshoy2k Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 аз съм по-добър и от тримата, на мравката път праим, темата е безсмислена
stratocaster Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 има тема 'любими китаристи' защо цапате с такива малоумни теми не мога да си обясня
LOE Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Аз. това щеше да е и моя отговор ако не беше условието "от тези тримата"
Mephistofel Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Абе Ибряма е най-добрия бе,не се карайте Че да не е лъжа?
Recommended Posts