chopinrock Публикувано Декември 6, 2011 Публикувано Декември 6, 2011 Здравейте, Имам следния проблем: Свиря с бос джи-ти 10 китарен процесор. От скоро се появи много гадно бръждене, все едно има някакъв геин усилен, не знам от какво е но е ужасно, плюс това съм с нова китара И блендите звучат много различно. Та ако някои има идея от какво може да е да сподели. Чува се все едно ми бръждят струните, но дори И на празна струна го има, значи не е от това. Моля ви, ако имате идея, споделете. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Декември 6, 2011 Отговорено Декември 6, 2011 (Редактирано) На празна струна също може да бръжди. Провери си новата китара! А и пробва ли с друга китара дали е така? А това за блендите си е нормално с друга китара да звучат различно от това, на което си свикнал! Редактирано Декември 6, 2011 от Георги Тотев Цитирай
chopinrock Отговорено Декември 6, 2011 Автор Отговорено Декември 6, 2011 На празна струна със сигурност няма бъздене, когато е изключена китарата. Днес въстанових фабричните настройки на процесора и си върнах старите бленди. Утре сутринта ще изпробвам на прогорялата апаратура в бара, да видя дали има подобрение, И се надявам да е ОК. Ако не не знам. Ще го измисля някакси. Цитирай
chopinrock Отговорено Декември 7, 2011 Автор Отговорено Декември 7, 2011 Разбрах какъв е бил проблема! Разглобих целия процесор И го почистих изоснови, включително И входовете за яковете. Сега всичко е наред. Цитирай
TubeFan Отговорено Декември 7, 2011 Отговорено Декември 7, 2011 Този модел на Босс често има странно поведение, има много такива случаи с неговите странности, описани и коментирани по форумите, според мен e най-ненадеждният от серията GT, но дано си решил проблемите му с това почистване Цитирай
Recommended Posts