Sturmfuhrer Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 ПиДжей Саунд е най-голямата в която съм ходил. ще събере 15 човека без проблем. Нема такова нещо Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 ами с мойта група 6 човека се събираме и остава доста празно място. явно пак съм се объркал, нещо никакъв ме няма, все глупости говоря в тоя форум. ами айде пак разбирачите да кажат къде да стане работата. Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 За,за!!! Ицко вика нещо за бул."Черни връх".А' да е там,а? Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Първо триаа да ходиме да я видиме. Цитирай
Rust Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Ми мойте спомени от М&D-то за като че беше по-голяма... А Президент-а? Президент-а ако е т'ва дето си мисля там след Павлово значи даже ше ми е сравнително близко хехе Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 Това на бул. Черни връх изглежда ноо добре по снимките, обаче като се обадих ми казаха, че вече е само студио и не правят репетиции Дайте телефон на Президент-а! Цитирай
NessoR Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 да действително на бул. Черни Връх наехме студиото и не се дава за репетиционна вече, но ....... трябва да говоря с останалите си съдружници дали имат нещо против да посвири(те/ме) някой път Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 18, 2005 Автор Отговорено Януари 18, 2005 Aми засега варианта е при Пламен (PJ Sound) - другия петък (21.01). Викам да стане от 8 до 12 примерно После кой как ше се прибира - да му мисли Навити ли сте? Цитирай
Recommended Posts