Jump to content
Българският форум за музиканти

Уроци за Акустична китара за начинаещи и други желаещи - София(център)


Recommended Posts

Моята система е такава, че аз искам един китарист първо да се научи да свири без електронни ефекти и усилватели, а след това на квото иска, иначе ще си остане мърляв китарист за винаги. Т.е. ако се научиш да свириш красиво с чиста китара, електрическа или акустична, ще можеш да свириш и с ефекти чисто и изразително. Освен това ще покажа и как да си аранжираш богато и лесно акомпаниментите само за една китара, както съм показал в мойте видео-клипове в тази ТЕМА и YouTube - timosto

Теорията ще бъде малко, т.е толкова колкото е нужно за да не спъва уроците, но ще давам упътване към учебна литература за четене и др. Основният акцент ще бъде насочен към самото свирене(постановка и звукоизвличане с пръсти/перо). Няма нужда да носите китара, но ако искате може да си носите и ваша.

Цени от 10 до 15лв за урок(50-70минути) според допълнително уточнени условия в лична среща, ЛС или по телефона - 0898220455

От София съм на кръстовището ул. Шипка и бул Евл. Георгиев. Удобно е с метрото до Ректората или до Орлов мост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Един урок няма строго фиксирано време, но е от 50 до 70 минути. Важното е урока да протече пълноценно. По ваше желание и според моите възможности ще определяме един или два дена от седмицата за уроци. Тези дни и часове може и да ги променяме по взаимно споразумение, така че да ни е удобно и на двамата. Понякога може да провеждаме и по два урока последователно. Например от 13:00ч до 15:00ч. Часовете ми са от 9:00 сутрин до 21:00 вечер. Съгласен съм и за събота и неделя. Между уроците може да провеждаме кратки и безплатни консултации по Скайп.

Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Вече има смяна на адреса. сега съм в кв. "Лозенец" близо до пл. "Журналист". Удобно е с метрото до ст. "Васил Левски" или трамваи №10, 12 и 18. Другите условия се запазват същите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.