Лими Публикувано Ноември 30, 2011 Публикувано Ноември 30, 2011 Моята система е такава, че аз искам един китарист първо да се научи да свири без електронни ефекти и усилватели, а след това на квото иска, иначе ще си остане мърляв китарист за винаги. Т.е. ако се научиш да свириш красиво с чиста китара, електрическа или акустична, ще можеш да свириш и с ефекти чисто и изразително. Освен това ще покажа и как да си аранжираш богато и лесно акомпаниментите само за една китара, както съм показал в мойте видео-клипове в тази ТЕМА и YouTube - timosto Теорията ще бъде малко, т.е толкова колкото е нужно за да не спъва уроците, но ще давам упътване към учебна литература за четене и др. Основният акцент ще бъде насочен към самото свирене(постановка и звукоизвличане с пръсти/перо). Няма нужда да носите китара, но ако искате може да си носите и ваша. Цени от 10 до 15лв за урок(50-70минути) според допълнително уточнени условия в лична среща, ЛС или по телефона - 0898220455 От София съм на кръстовището ул. Шипка и бул Евл. Георгиев. Удобно е с метрото до Ректората или до Орлов мост. 1 Цитирай
Лими Отговорено Декември 11, 2011 Автор Отговорено Декември 11, 2011 (Редактирано) Един урок няма строго фиксирано време, но е от 50 до 70 минути. Важното е урока да протече пълноценно. По ваше желание и според моите възможности ще определяме един или два дена от седмицата за уроци. Тези дни и часове може и да ги променяме по взаимно споразумение, така че да ни е удобно и на двамата. Понякога може да провеждаме и по два урока последователно. Например от 13:00ч до 15:00ч. Часовете ми са от 9:00 сутрин до 21:00 вечер. Съгласен съм и за събота и неделя. Между уроците може да провеждаме кратки и безплатни консултации по Скайп. Редактирано Декември 11, 2011 от Лими Цитирай
Лими Отговорено Март 23, 2013 Автор Отговорено Март 23, 2013 Вече има смяна на адреса. сега съм в кв. "Лозенец" близо до пл. "Журналист". Удобно е с метрото до ст. "Васил Левски" или трамваи №10, 12 и 18. Другите условия се запазват същите. Цитирай
Recommended Posts