goodski Публикувано Ноември 27, 2011 Публикувано Ноември 27, 2011 Здравйте, китаристи! Бих искала да получа мнение за този модел китара от някой, който е свирил на такава или подобна. Колебая се между тази и някой от електроакустичните модели на Godin. В общи линии ми се налага да започна да свиря ритъм китара и искам да бъде възможно най-лека и удобна за жена. Дори бях се насочила към junior модела на Martin, но той се оказа доста по-твърд и труден, нищо, че е малък. Ако някой може да помогне, ще бъда много благодарна! Цитирай
TONY Отговорено Ноември 28, 2011 Отговорено Ноември 28, 2011 Ето тази ще е подходяща за брюнетка с плисирана поличка. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Ноември 28, 2011 Отговорено Ноември 28, 2011 (Редактирано) ^ Мда и аз щях да препоръчам Talman (Ibanez TCM 50 E) Но все пак трябва да се чуе, защото звучи малко мътно в усилвател! Ако си от София или Благоевград бягай в Музикален Център Икономов, там със сигурност я има! Герги Редактирано Ноември 28, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Георги Тотев Отговорено Ноември 28, 2011 Отговорено Ноември 28, 2011 (Редактирано) ^ Ми имам Marshall Valvestate 65 R. Пробвана е и на други Маршали и там същото положение. Иначе не е чак толкоз зле, не е много осезаемо! Герги Редактирано Ноември 28, 2011 от Георги Тотев Цитирай
TONY Отговорено Ноември 28, 2011 Отговорено Ноември 28, 2011 ТОВА Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ МАРШАЛИТЕ! не са подходящи за електро- акустична!!!!! Едно време , щях да се прецакам и да продам ел-акустичният си Морган. Бяха проявили интерес небезивестняит бате Илко теле- маниака и Петцо ( пощальона на Гала). Поради липса на подходящ амп, просто колкот да се чуе, че електрониката работи, я бях пуснал в Хюс и Кетнер атакс. И хората решиха, че китарата не е читава. Което бе ОГРОМНА грешка. Китарата е убийствена и сгрешиха, че не ми я купиха. Като се пусне през такъв Маршал , ще звукне както трябва Цитирай
rockfire Отговорено Ноември 28, 2011 Отговорено Ноември 28, 2011 Петцко не знаех ,че е и китарист,освен колоездач Цитирай
Recommended Posts