tocata Публикувано Май 23, 2006 Публикувано Май 23, 2006 Едно новичко http://mp3download.myspace.com/index.cfm?f...es&fid=58986101 Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Едно новичко http://mp3download.myspace.com/index.cfm?f...es&fid=58986101 Бах! :wow: Ама явно не си забравил как се свири! И то как! Къв е тоя Вай, къв е тоя Сатриани! Много брутална свирня, бре! Голяма психария, голям емоушън, ебахти атмосферата! А за солцата - неам думи! Само така! Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 (Редактирано) Бисере,на теб трябва да ти се забрани достъпа до прави лопати и пръчове,че страдат горките животинчета - все ги трепеш с лизгара!!! Евалата,много яко,човече!!! Edit:Какво стана с "Experiment" - беше пуснал едни 59 секунди - а нещо в по-завършен вид? Редактирано Май 23, 2006 от Mephistofel Цитирай
makatol Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 You've got the technique, you've got the sound, you've got the style, you've got the emotion!!! Thanks!!! Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 ...амии... ...друго няма какво да кажа!!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 бихте ли споделили веригата госдине плийз, айде клавирите са ОК, ама китарата звучи . Свирнята некак на моменти спокойничко лежерно, лаконично и на моменти получавам сърцетуп, ше ми докараш некой инфаркт бре Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Мастър си,Биска,кефиш много! Владо Цитирай
tocata Отговорено Май 23, 2006 Автор Отговорено Май 23, 2006 бихте ли споделили веригата госдине плийз, айде клавирите са ОК, ама китарата звучи . Свирнята некак на моменти спокойничко лежерно, лаконично и на моменти получавам сърцетуп, ше ми докараш некой инфаркт бре lolБлагодариа.. icho7riches--- нито е ваи нито стриани но благодариа за подкрепата,,,,,,,, Мефистофеле, благодариа, с експеримента всицко върви ок. имам идеа да стане с живи музиканти за това се бавиа,инак се пием заедно знаес.... НАЛБАНТА,,,,,,,,, факта це го писа с главни букви говори сам за себе си тои е наи.................. Макатол, евала супер ............. има защо работи........... дон пепинио .......... хааааааа мерси френде.. peshoy2k..... Marshall jtm 100 FENDER & GIBSON guitars i некои камионцета и мнооооооооооооооооооооого чувсто lol........... Vlado abroad..........благодариа ти приателиу за подкрепата ....... Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Браво, браво!!! Супер си пич!!! И като саунд и като идея и като техника направо ме размаца!!!! :guitar: :guitar: Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 брях, този старик Маршала :inlove: , сигур имаш глухи съседи Цитирай
tocata Отговорено Май 24, 2006 Автор Отговорено Май 24, 2006 АААААА да, съседите са добре възспитани,много ме мъчеха с чалага. Веднъж напраих следното, усилвателиа на макс ,дръннах веднъж,оствих китарата пред ампа и отидох да пиа кафффффе........... от тогава не се чуват въобще. Метода е жесток ,препоръцвам го........ работи....хахахаха Цитирай
Sad But True Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 АААААА да, съседите са добре възспитани,много ме мъчеха с чалага. Веднъж напраих следното, усилвателиа на макс ,дръннах веднъж,оствих китарата пред ампа и отидох да пиа кафффффе........... от тогава не се чуват въобще. Метода е жесток ,препоръцвам го........ работи....хахахаха Пробвал съм нещо подобно...наистина работи Цитирай
tocata Отговорено Май 24, 2006 Автор Отговорено Май 24, 2006 Направо в колекцията ми Охооо мерси приателиу Цитирай
Recommended Posts