jororock Публикувано Ноември 22, 2011 Share Публикувано Ноември 22, 2011 Искам да благодаря на Галин и на Калата за модернизирането на Гарланда ми с миди модул! Много съм доволен защото сега контролирам ампа с процесора ми Boss GT-8 iи с едно натискане правя необходимата комбинация от ампа + желания ефект в лупа а също така и ампа ми стана 4 канален+4 опции(бустер, екю, луп и ревърб)! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TubeFan Отговорено Ноември 24, 2011 Share Отговорено Ноември 24, 2011 Този миди-модул вграден ли е или външен, би ли качил снимка на целия риг, би било интересно да видим системана на свързване, звучи доста практична и удобна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jororock Отговорено Ноември 24, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 24, 2011 Утре ще снимам и ще кача снимки . Модула е вграден в ампа на мястото на микро контролера който контролираше ампа преди това и сега ампа ползва три канала +1( модерна опцията на на лийд канала)-дефакто стават 4 канала(лийн, драйв, лийд, модерн)+ 4 (бустер,еквилайзер, ефект луп и ревърб). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Ноември 24, 2011 Share Отговорено Ноември 24, 2011 Абе друго си е производителят да ти е под ръка - профилактика, ремонтче, ъпгрейдче... 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Ноември 24, 2011 Share Отговорено Ноември 24, 2011 (Редактирано) интересно ми се струва Редактирано Ноември 24, 2011 от rocker_vn Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jororock Отговорено Ноември 25, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 25, 2011 Прецака ми се нещо фокуса на фотоапарата и още не мога да го оправя за да кача снимите. Накратко свързването е Китара - Амп IN - Amp Send - Boss-GT-8 IN - Boss GT-8 OUT - Amp-Return и от Boss GT-8 Midi OUT- Amp Midi IN. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts