gueorgues Отговорено Ноември 29, 2011 Отговорено Ноември 29, 2011 отиди при Данаил Данаилов да ти направи една китара. Китарите му звучат чудесно и са много удобни инструменти. Миналият месец завърши една палисандрова и каза че ще я продава за около 1200 лева - от масивен палисандър, а не от ламинат! Аз имам класическа китара правена от него в далечната 1996 г. и от тогава свиря на нея. Тя е махагонова и съответно значително по-евтина. Това е най-добрата цена за ръчно изработен инструмент с изключително добър тон. Цитирай
aldebaran Отговорено Декември 3, 2011 Отговорено Декември 3, 2011 Абе хора - какво попита човека - какво му писахте? Започна от 500 вие го пратихте на 1200 и нагоре... Я по-добре да отиде при Амалия Рамирез - хем ще му я направи като хората хем нема повече от $10 000 да му излезе - на делавера е определено... Цитирай
Berko Отговорено Декември 7, 2011 Автор Отговорено Декември 7, 2011 Определено съм за Hernandez i Miguel Rodrigues! В скромния си опит с класическа китара, това са най-качествените инструменти за този ценови диапазон (700-1000 лв). Ако търсиш до 400-500 лв те съветвам да си вземеш Hohner или наистина този модел на Кремона. Звукът на Кремоната е някак си мътен (може и от старите струни да е звучало така). Ако си от София отиди в Динакорд. Там има доста и хубави класически китари. Успех с намирането на китара. И каква ти е ел. китарата? Може някой да се закачи за нея! Благодаря! Спирам се на кремона най-вече заради мисълта, че се произвежда в България и в сравнение с другите марки, при Кремона търговците не слагат почти никаква допълнителна цена на китарата за транспорта и. Примерно в китай ако направят някаква китара с дървесини за 200 лв, тя докато стигне до България цената и може да стане 500лв, а китара произведена в България няма да включва почти никакви допълнителни разходи за транспорт и надценката ще е по-малка. Но в случая може и да греша, защото влияят и други фактори като евтината работна ръка на китайците.. няма значение А китарата която продавам е http://forum.muzikant.org/topic/111208-idhiaeaaai-eeoadha-jackson-dxmg-japan/ Цитирай
Recommended Posts