.D.A.N.I.E.L. Публикувано Ноември 19, 2011 Публикувано Ноември 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VsChB6Glsk8&feature=channel_video_title Ето нещо което направих наскоро. Фоновите китари са записани от мен. Само барабаните и баса са от Guitar Pro. Иначе е записано с Samsung Galaxy някакъв си. А самото аудио е през процесора ми Korg Ax5g, записано с Cubase. 1 Цитирай
деми Отговорено Декември 16, 2011 Отговорено Декември 16, 2011 Екстра е.Но,си настройвай китарите! Цитирай
каменов Отговорено Декември 25, 2011 Отговорено Декември 25, 2011 Кавърчето е чук! Очакваме и последното соло да завършиш песента. Тежичко е и много се бърка, но когато го научиш, както се изрази един приятел от форума, качваш левел! Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 25, 2011 Отговорено Декември 25, 2011 Свиренето е добре, но такова качество си е мъчение за гледане и слушане. Намери нещо по-добро с което да го запишеш. Цитирай
.D.A.N.I.E.L. Отговорено Януари 6, 2012 Автор Отговорено Януари 6, 2012 (Редактирано) Кавърчето е чук! Очакваме и последното соло да завършиш песента. Тежичко е и много се бърка, но когато го научиш, както се изрази един приятел от форума, качваш левел! Аз солото го знам, но не ми се занимаваше да го записвам. Аз имам записано свиренето като mp3 и отделно на него записах с видео клип как свиря и аз, но не съвпадаше точно с mp3 записа заради видеоклипа. А поради някаква причина, може би, защото компа ми е бозав... записите много трудно се получават. Има разминавки постоянно. Свиря го в ритъм всичко точно, но в програмата тона пристига някакви части от секундата по-късно, заради което, ако тръгна да записвам нещо доста дълго ще има да си играя много да ги оправям нещата. Заради това не направих крайното соло. Иначе скоро време мисля да изкарам някой друг кавър да направя пак Иначе благодаря за добрите коментари! Редактирано Януари 6, 2012 от .D.A.N.I.E.L. Цитирай
Recommended Posts