Queroth Публикувано Май 22, 2006 Публикувано Май 22, 2006 привет музикантиеее имам едни въпрос , защото не съм много запознат значи имам еди адаптер който искам да си сложа на новата китара .. така дотука добре обаче адаптера е с 3 жилен кабел а един френд ми каза че с 3 е за бридж а с 2 е за нек има ли такова нещо , или просто си зависи от модела на адаптера защото принципно беше позоциониран на нек на предната китара Цитирай
Overdrive Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 и къв е адаптера? сингъл/хъм, марка/модел?????????? най вероятно 2ти жици са адаптера а 3тата-ширмовката на кабела по принцип става за бридж, но не се знае дали ще звучи добре. Най добре пробвай Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 е тия с три жици не са ли двойни/хъмбъкери и могат да се отцепват да свирят и като сингли Цитирай
Overdrive Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 може, но поначало онея са с 4 за да могат да се ползват и 2те бобини паралелно Цитирай
Queroth Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 ам хъмбъкер е да ами аз нямам проблем да го сложа и като нек както е бил точно затова питам дали има някакво значение а адаптера не му знам нито марката нито модела , но звучеше много яко на нек със старата китара Цитирай
Overdrive Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 ами предимно разликата може да е че нек ги правят по нискоомни от бридж обикновено, но смятам че ще стане добре за бридж Цитирай
Recommended Posts